Πόπη Τσαπανίδου: Ξετρελαμένη με τον εγγονό της – Η φωτογραφία στην παιδική χαρά

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της είναι η Πόπη Τσαπανίδου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο.

Η κόρη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας Μαρίνα, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ολλανδία, έφερε στην ζωή τον Ιούνιο του 2021 ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο ακούει στο όνομα Εττόρε. Η Πόπη Τσαπανίδου όπως ήταν λογικό, ερωτεύτηκε αμέσως τον εγγονό της και γι΄ αυτό φροντίζει να ταξιδεύει όσο πιο συχνά μπορεί στην Ολλανδία.

Πολλές φορές μάλιστα δημοσιεύει στο instagram της φωτογραφίες και βίντεο από όσα κάνουν μαζί. Ένα τέτοιο βίντεο δημοσίευσε και πριν μερικές ημέρες στο οποίο τη βλέπουμε να απολαμβάνει έναν ωραίο περίπατο με τον μικρό Εττόρε.

 Μια από αυτές ήταν και η σημερινή ημέρα όπου η τρυφερή γιαγιά θέλησε να την απολαύσει μαζί με τον εγγονό της. Θέλοντας να κρατήσει αυτή την στιγμή, η Πόπη Τσαπαναίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της δύο φωτογραφίες, στις οποίες τη βλέπουμε να παίζει μαζί του στην παιδική χαρά, πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Και παίξαμε και μάθαμε και πέσαμε και χτυπήσαμε και ξανασηκωθήκαμε και προσπαθήσαμε ξανά! Όλα μα όλα τα παιχνίδια, ευκαιρία για μάθηση και ανανέωση! Οι μέρες μου με τον Ettore μου θυμίζουν να μην σταματώ να είμαι περίεργη, όπως κάθε παιδί.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ