Πούδρα με SPF: Προστασία, κάλυψη και ματ φινίρισμα με ένα ταμπονάρισμα ακόμη και στην παραλία

Η πούδρα είναι ένα προϊόν που δεν χρησιμοποιείς τα καλοκαίρια. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θα σου εξηγήσω τους λόγους που η συγκεκριμένη κίνηση είναι λανθασμένη μιας και υπάρχει ένα συγκεκριμένο προϊόν κατάλληλο για την εποχή και πρόκειται να γίνει η νέα σου εμμονή. 

Αναφέρομαι στην πούδρα με SPF που θα λατρέψεις όταν ανακαλύψεις τα μικρά θαύματα που πετυχαίνει: 

  • Προσφέρει κάλυψη χωρίς να βαραίνει την επιδερμίδα μιας και όλες οι νέες φόρμουλες είναι ανάλαφρες και με στοιχεία που ενυδατώνουν. 
  • Χαρίζει ματ φινίρισμα με μια φυσική λάμψη που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο το μαύρισμα. 
  • Προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία που σημαίνει ότι μπορείς να τη χρησιμοποιείς από το πρωί στην πόλη μέχρι και την παραλία. 

Λίγο πριν φύγεις για διακοπές λοιπόν δες τις αγαπημένες μου πούδρες με δείκτη προστασίας. 

 

Lancaster Sun 365 – Sun Make-Up Compact Cream SPF 30:  Η μοναδική μίξη χρώματος και το σύμπλεγμα Tan Activator της Lancaster κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί. Παράλληλα, η αποκλειστική τεχνολογία Full-Light που στοχεύει το 100% των ηλιακών ακτινών και το Αντιοξειδωτικό Σύμπλεγμα (Antioxidant Complex) που καταπολεμά τις περιβαλλοντικές φθορές, προσφέρουν επιπλέον προστασία. Είναι κατάλληλη ακόμη και για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Erre Due Water-Resistant Protective Powder SPF25: Αδιάβροχη πούδρα που χαρίζει κάλυψη των ατελειών, λεία όψη, ομοιογένεια στον τόνο της επιδερμίδας και matte φινίρισμα. Τα φίλτρα UVB/UVA που περιέχει προστατεύουν την επιδερμίδα από την ηλιακή ακτινοβολία ενώ προλαμβάνει τα σημάδια γήρανσης, τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς.

Shiseido UV Protective Compact Foundation SPF 30: Με ανάλαφρη σύνθεση, απλώνεται ομοιόμορφα χαρίζοντας ένα ματ φυσικό τελείωμα το οποίο παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Radiant Photo Ageing Protection Compact Powder SPF 30:  Χάρη στον συνδυασμό των αντηλιακών φίλτρων και βιο-κεραμικής ασπίδας (PHYCOCORAIL) προστατεύει την επιδερμίδα από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία lipids membrane protection, αποτρέπει την ξηρότητα και καταπολέμα αποτελεσματικά ρυτίδες, σκούρες κηλίδες και τις πανάδες χαρίζοντας ματ όψη που διαρκεί για ώρες. 

Supergoop (Re)setting 100% Mineral Powder Sunscreen SPF30 PA+++: Διάφανη πούδρα με αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος και σύνθεση που αποτελείται από 100% φίλτρα μεταλλικών στοιχείων. Σταθεροποιεί το μακιγιάζ, λειαίνει την όψη της επιδερμίδας, εξουδετερώνει τη γυαλάδα και προσφέρει ματ φινίρισμα. Μπορείς να την ανανεώνεις όσες φορές θέλεις μέσα στην ημέρα. 

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ