Πνιγμός 11χρονου: «Έχουμε χάσει τον Χρήστο» – Τα πρώτα λόγια της μητέρας πριν εντοπιστεί η σορός του παιδιού

Σοκαρισμένοι ο κάτοικοι στου Φούρνους στην Ικαρία, μετά τον πνιγμό του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη.

Ο Δημήτρης Καρύδη, δήμαρχος Φούρνων Κορσέων, μίλησε στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes, περιγράφοντας τις πρώτες κινήσεις μετά το τηλεφώνημα της μητέρας.

«Ένα ολόκληρο νησί έγινε ανάστατο. Βγήκαμε όλοι έξω και ψάχναμε το παιδί. Δυστυχώς αποτέλεσμα δεν είχαμε. Αναγκαστήκαμε και είπαμε σε μία ομάδα εδώ συμπολιτών, να πέσει στη θάλασσα και να ψάξει, μήπως το παιδί έχει πνιγεί. Δυστυχώς, το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, τις οποίες έχουμε βάλει ως οριοθέτηση για να μην κολυμπούν κοντά στο αλιευτικό», ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος για το συμβάν.

«Ακούστηκαν πολλές ασάφειες. Εγώ θλίβομαι γιατί χάθηκε ένα πατριωτάκι μας, χάθηκε ένα ξαδερφάκι μας γιατί τυχαίνει με την οικογένεια να είμαστε συγγενείς. Δεν μπορώ να εκφραστώ με λόγια», πρόσθεσε ο Δημήτρης Καρύδης.

Ο δήμαρχος Φούρνων Κοσρέων μετέφερε στον τηλεοπτικό αέρα και τα πρώτα λόγια της μητέρας του 11χρονου, όταν αρχικά του τηλεφώνησε, αλλά και όταν ξεκίνησε η κινητοποίηση για να βρεθεί ο ανήλικος.

Ενημερώθηκα από την μητέρα του στις 5μιση το απόγευμα: “Δημήτρη μου, έχουμε χάσει τον Χρήστο”. Από εκεί και ύστερα ενημέρωσα και βγήκαν όλοι. Όταν πήγα να βρω την μητέρα του παιδιού, έπεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε: “Ξέρεις, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την κινητοποίηση που έκανες”» ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ