Πιάστηκαν με ηρωίνη σε… ταράτσα σπιτιού στον Ασπρόπυργο

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσαν έξι φερόμενοι διακινητές ναρκωτικών ουσιών στον Ασπρόπυργο, οι οποίοι κατηγορούνται πως νόθευαν και πουλούσαν άγνωστες ποσότητες ηρωίνης.

Του Μίλτου Σακελλάρη

Σύμφωνα με πληροφορίες, για άγνωστο χρονικό διάστημα οι δράστες προέβαιναν στη «νόθευση και επανασυσκευασία προς περαιτέρω διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής εισπράττοντας άγνωστα χρηματικά ποσά ή άλλα ανταλλάγματα».

Οι αστυνομικοί μετά τις συλλήψεις κατάφεραν να κατασχέσουν ένα πλαστικό πανί με ηρωίνη συνολικού βάρους 7,3 κιλών και μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με αντίστοιχο περιεχόμενο συνολικού βάρους 2 κιλών.

Οι κατηγορούμενοι «προμηθεύτηκαν από άτομο ή άτομα τα στοιχεία των οποίων δεν αποκάλυψαν με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους, άγνωστες ποσότητες προφανώς ηρωίνης τουλάχιστον όμως τις κατασχεθείσες, από την διακίνηση των οποίων αποκόμισαν άγνωστο χρηματικό ποσό ή άλλα ανταλλάγματα».

Ο δικηγόρος των κατηγορουμένων, Γιάννης Γλύκας ανέφερε στο enikos.gr: «Από την πρώτη στιγμή οι  εντολείς μου ισχυρίστηκαν ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες δεν αποτελούσαν ναρκωτικές ουσίες  εκτός μιας μικροποσότητας για προσωπική χρήση. Τα αιτήματά μας, οι αστραπιαίες κινήσεις της ανακριτικής Αρχής  αλλά και η άμεση απάντηση της πιστοποιημένης υπηρεσίας του Γενικού Χημείου του κράτους επιβεβαίωσαν τους αρχικούς ισχυρισμούς των κατηγορούμενων οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτικού και εισαγγελικού λειτουργού».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ