Παντελής Τουτουντζής: Η επίσκεψη στο ανάκτορο της Φαιστού με τα παιδιά του – Φωτογραφίες

Στη Νότια Κρήτη συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές του ο Παντελής Τουτουντζής με τον σύντροφό του και τα δύο τους παιδιά.

Ο γνωστός make up artist που έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του αλλά και την απόφασή του να αποκτήσει με τον σύντροφό του παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, απολαμβάνει το καλοκαίρι του με την οικογένειά του ενώ βρίσκεται στην Κρήτη.

Ο Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του στο Instagram νέες φωτογραφίες από τις διακοπές με τα αγγελούδια του, με τα οποία φροντίζει να περνάει τον χρόνο του δημιουργικά.

Πατέρας, γιος και κόρη επισκέφθηκαν την Φαιστό, την δεύτερη σημαντικότερη πόλη της Κρήτης κατά τη δεύτερη χιλιετία προ Χριστού, όπου σήμερα αποτελεί σημαντικό αρχαιολογικό χώρο.

«Όταν ξεκίνησα αυτό το όνειρο, απευθυνθήκαμε σε πάρα πολλούς ψυχιάτρους, μέχρι Γαλλία φτάσαμε. Όταν βεβαιωθήκαμε επιστημονικά ότι δεν θα έχει καμία αρνητική επίπτωση στα παιδιά, προχωρήσαμε. Κάθε άνθρωπος που γεννιέται είναι μοναδικός. Οι γονείς πρέπει να κρατάνε μια αγκαλιά τα παιδιά που να είναι έτοιμη να ανοίξει για να τα αφήσει να φύγουν. Δεν λέμε ποτέ ψέμα στα παιδιά μας» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Παντελής Τουτουντζής για την απόφαση να αποκτήσει παιδιά με τον σύντροφό του».

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ