Ξεσπά η Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς»

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη προκάλεσε η ιστορία ενός μωρού το οποίο οι γονείς του εγκατέλειψαν, λόγω αναπηρίας. Η παρουσιάστρια με αφορμή την υπόθεση της μικρής Δέσποινας, όπως ονομάζεται το μωρό, ανέφερε πως δεν πρέπει όλοι να γίνονται γονείς και εξήγησε πως θα έπρεπε όλοι πριν και αφότου γίνουν γονείς να περνούν από αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη σε κείμενο που ανήρτησε στο instagram προφίλ της έγραψε: «Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει, ας το κάνει. Εγώ το ανεβάζω για τους δύο γονείς. Το εγκατέλειψαν επειδή είναι παράλυτο.

Δεν είναι όλοι κατάλληλοι για να γίνουν γονείς, δεν πρέπει να γίνονται όλοι γονείς. Σε κάποιους σαν αυτούς ΠΡΕΠΕΙ να απαγορεύεται να γίνουν γονείς. Μην ακούσω δικαιολογίες. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ δικαιολογίες. Και πρέπει να βρεθεί αυτός ο τρόπος που θα κάνει την αξιολόγηση σε όλους μας. Και πριν γίνουμε γονείς και αφότου γίνουμε γονείς. Και δεν είναι μόνο αυτό το περιστατικό.

Έχω κάνει ρεπορτάζ στο «Μητέρα», έχω πάει εκεί, τα έχω δει. Άλλα αφημένα γιατί είναι άρρωστα, άλλα «ανεπιθύμητα», άλλα από γονείς τοξικομανείς. Έλεος. Φτάνει».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ