Ντιναμό Κιέβου: Επιβλητική νίκη επί της Όμπολον λίγες μέρες πριν από το πρώτο ματς με τον Άρη

Λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι με τον Άρη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, η Ντιναμό Κιέβου επικράτησε της Όμπολον με 4-2, κάνοντας το 2/2 στο πρωτάθλημα της Ουκρανίας.

Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου, έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά στο πρωτάθλημα, καθώς στις πρώτες δύο αγωνιστικές έχει πετύχει οκτώ τέρματα, με τις νίκες επί των Μινάι και Όμπολον με 4-1 και 4-2 αντίστοιχα.

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Όμπολον ο προπονητής της Ντιναμό παράταξε την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3.

Τερματοφύλακας ήταν ο Μπούστσαν. Η τετράδα της άμυνας αποτελούταν από τους Τίμτσικ, Ντίατσουκ, Σιρότα και Ντούμπιντσακ. Στα χαφ ήταν οι Σίντορτσουκ, Μπουγιάλσκι και Σαπαρένκο. Στις πτέρυγες της επίθεσης ήταν οι Καμπάεβ, Γιαρμολένκο και στην κορυφή ο Βανάτ.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξε ο Βανάτ στο 20ο λεπτό, για να έρθει στη συνέχεια ο Γιαρμολένκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι να κάνει το 2-0 για την ομάδα του Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια, ο Τσερνένκο μείωσε σε 2-1 στο 44ο λεπτό, αλλά η Ντιναμό κατάφερε να ξαναπάρει διαφορά δύο τερμάτων, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπουγιάλσκι στο 45+5′.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Όμπολον, κατάφερε να μειώσει εκ νέου σε 3-2, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Καράς στο 50ό λεπτό, για να έρθει ξανά ο Γιαρμολένκο με δεύτερη εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, να διαμορφώσει το τελικό 4-2 για την Ντιναμό Κιέβου.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ