Ναταλία Γερμανού: «Ήμουν φουλ ερωτευμένη, χωρίσαμε γιατί μου είπε ότι μπήκε ένας άνδρας στη ζωή του»

Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus» και στον δημοσιογράφο, Βασίλη Θανόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια αλλά και στιχουργός αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από την προσωπική της ζωή αλλά και από πού εμπνεύστηκε το τραγούδι «Μαρτύριο».

Ποιο από τα τραγούδια που έχεις γράψει θα λέγαμε ότι είναι πιο πολύ εσύ;

Το «Κάντο, αν μ΄ αγαπάς… παράτησέ τα όλα και έλα να με βρεις» είναι πολύ Ναταλία. Δείχνει λίγο την εγωιστική πλευρά μου, που όταν έχω κάνει μια μαλακία, ουσιαστικά ζητώ από τον άλλο να την ξεχάσει. Αν με αγαπάς, παράτα τα όλα και έλα να με βρεις. Το έγραψα πολύ πονεμένη αυτό το τραγούδι και με πολύ κλάμα. Και του Αντώνη (Ρέμου), το «Ντροπή σου» είναι μια άλλη πλευρά μου. Και άλλα. Το «Απόλυτο Κενό», τα «Σεντόνια». Τα «Σεντόνια» είναι αυτό ακριβώς που περιγράφω, μπήκα σε ένα σπίτι με κούτες μετά από έναν χωρισμό πενταετίας και το έγραψα την πρώτη μέρα της μετακόμισης.

Θα μπορούσαμε να ακούσουμε δικούς σου στίχους που να αναφέρονται σε έναν γκέι έρωτα;

Μα, έχω γράψει τραγούδι για έναν γκέι έρωτα. Το έχει τραγουδήσει η Άννα (Βίσση) με τον Πάριο. Δεν είναι ξεκάθαρο όταν το ακούς, αλλά το «Μαρτύριο» μιλά για έναν γκέι έρωτα. Αναφέρεται σε δύο πολύ αγαπημένα μου άτομα, τα οποία ζούσαν και υπέφεραν αυτό το μαρτύριο. Δεν μπορούσαν να τον πουν σε κανέναν, το ήξερα μόνο εγώ. Ήταν στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν έπρεπε να το μάθει κανείς. Μάλιστα, όταν διάβασα στον φίλο μου τους στίχους, έκλαιγε στην αγκαλιά μου με αναφιλητά.

«Αφού λοιπόν είπα αυτό, θα πρέπει να πω και για τότε που ήμουν 19 ετών. Ερωτεύτηκα πάρα πολύ κι έκανα σχέση με έναν άνδρα. Εγώ ήμουν τότε, στη σχολή δημοσιογραφίας κι ήμασταν περίπου 1,5 χρόνο μαζί. Εγώ φουλ ερωτευμένη κι αυτός άρχισε να εξαφανίζεται. Κατάλαβα ότι κάτι έτρεχε. Όταν κάποια στιγμή τον στρίμωξα αν υπάρχει άλλη ή αν έχει γυρίσει στην πρώην του, μου απάντησε ότι όντως υπήρχε κάτι άλλο στη ζωή του, υπήρχε όμως με έναν άλλο άνδρα. Πόνεσα πολύ, αλλά το ξεπέρασα. Δεν μπορούσα να κάνω και τίποτα. Μου ζήτησε “συγγνώμη” και μου εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί του κι ότι ήταν πολύ ξαφνικό και για τον ίδιο», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ