Νίκος Χαρδαλιάς: Ποιος είναι ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής – Οι δύο γάμοι και οι οικογενειακές φωτογραφίες

Υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως ανακοινώθηκε χθες, (31/7/23) από τη Νέα Δημοκρατία, μετά από απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από την άλλη, ο Γιώργος Πατούλης απέσυρε την υποψηφιότητά του με επίσημη ανακοίνωση, μετά το ζεϊμπέκικο που προκάλεσε αντιδράσεις, εν μέσω των πυρκαγιών αλλά και τον θάνατο των δύο πιλότων. 

Ποιος είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς

Γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 1968 στον Βύρωνα και κατάγεται από τη Γρανίτσα Ευρυτανίας, ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής.

Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Κεντ της Αγγλίας. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτική Επικοινωνία και τα ΜΜΕ. Έχει ειδικευθεί σε θέματα Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης.

Τον Οκτώβριο του 2002, εξελέγη Δήμαρχος Βύρωνα, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και από το 2003 έως το 2014 υπηρέτησε αυτή τη θέση, ενώ από το 2014 έως το 2019 ήταν περιφερειακός σύμβουλος Αττικής.

Στις 19 Ιουλίου του 2019 διορίστηκε γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Στις 15 Μαρτίου 2020 ορίστηκε υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων. Ανέλαβε μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την επιδημία του κορονοϊού.

Τότε ήταν που το ευρύ κοινό, γνώρισε καλύτερα τον Νίκο Χαρδαλιά, μέσα από την καθημερινή τηλεοπτική ενημέρωση δίπλα στον γνωστό λοιμωξιολόγο. Αρκετές φορές μάλιστα, μέσα από το ιδιαίτερο ύφος και τις ατάκες του, ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε viral στο διαδίκτυο.

Δες παρακάτω τον… σωσία του Νίκου Χαρδαλιά που έγινε viral στο Tik Tok:

 

 

Κατά τον σχηματισμό κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ορίστηκε και πάλι υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Νίκος Χαρδαλιάς – Προσωπική ζωή

Τον Ιούνιο του 2000  ανέβηκε ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας όπου και παντρεύτηκε την Αργυρώ Μαστρανδρέου με την οποία απέκτησαν μαζί μια κόρη, την Ιωάννα η οποία το καλοκαίρι του 2019 πέρασε στη Νομική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την κόρη του:

 

Το 2011 ο Νίκος Χαρδαλιάς ντύνεται ξανά γαμπρός, ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, δίπλα στην Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί την κόρη του, Δήμητρα την οποία βλέπουμε αρκετές φορές μέσα από τις αναρτήσεις στα social media.

 

Πιστός φίλαθλος της ΆΕΚ, Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει βρεθεί αρκετές φορές στο γήπεδο συνοδευόμενος από την οικογένειά του, στηρίζοντας την αγαπημένη του ομάδα. 

Τον Μάιο του 2021 η Γιώτα Παναγιωτοπούλου δέχτηκε εμπρηστική επίθεση στις επιχειρήσεις που διατηρεί στην περιοχή του Βύρωνα…

«Σε ένα κράτος δικαίου δε χωρούν και κυρίως δεν πετυχαίνουν πρακτικές τρομοκρατίας! Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις αρμόδιες αρχές που με εκπληκτική ταχύτητα λειτούργησαν, ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ που μας στηρίζετε με την αγάπη σας, ευχαριστώ θερμά όλους τους συνεργάτες μου που στάθηκαν δίπλα μου από τα ξημερώματα μέχρι τώρα και τέλος ευχαριστώ τον σύζυγό μου Nikos Hardalias B που στέκεται ΟΡΘΙΟΣ ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ», είχε απαντήσει, μέσω facebook η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά. 

Στις πρόσφατες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού, η Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, εκεί όπου ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κατέφτασε πιασμένος χέρι – χέρι με τη σύζυγό του.

*Με πληροφορίες από Newsit

Φωτογραφίες: instagram/NDP



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ