Νέα Φιλαδέλφεια: Το Μαυροβούνιο είχε ενημερώσει την ΕΛ.ΑΣ. από το πρωί της Δευτέρας για την κάθοδο των χούλιγκαν

Από το πρωί της Δευτέρας είχαν ενημερωθεί οι ελληνικές αρχές από την αστυνομία του Μαυροβουνίου για την άφιξη των χούλιγκαν της Ντιναμό στην Αθήνα.

Σύμφωνα με έγγραφο, που παρουσιάστηκε από τον ΣΚΑΪ, το αρχηγείο της ΕΛΑΣ ενημερώθηκε ότι πέρασαν τα σύνορα του Μαυροβουνίου με προορισμό την Αθήνα «επικίνδυνοι φίλαθλοι».

Στο δισέλιδο έγγραφο, που έφτασε στην ΓΑΔΑ στις 09:20 το πρωί της Δευτέρας σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Αγαπητοί συνάδελφοι στις 07/08/2023 ανάμεσα στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα και στις 06:00 το πρωί από τον συνοριακό σταθμό Μποζάι στην έξοδο προς Μαυροβούνιο. Αξιωματικοί της αστυνομίας του Μαυροβουνίου έλεγξαν πολίτες της Δημοκρατίας της Κροατίας, περίπου 120 άτομα νεαρής ηλικίας που εικάζουμε ότι ταξιδεύουν προς Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Ντιναμό. Η ομάδα εξήλθε του Μαυροβουνίου με τα παρακάτω οχήματα…..».

Σε αυτό το σημείο το έγγραφο αναγράφει τις μάρκες αλλά και τις πινακίδες κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που μεταφέρουν τους χούλιγκαν.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ