Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν οι πέντε «νταήδες» που ξυλοκόπησαν τον 16χρονο – Του επιτέθηκαν απρόκλητα

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για το νέο περιστατικό βίας σε βάρος ανήλικου, που συνέβη χθες τα ξημερώματα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ένας 16χρονος, δύο 17χρονοι και ένας 19χρονος συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές και κατηγορούνται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς ξυλοκόπησαν έναν 16χρονο, τον οποίο εντόπισαν τυχαία να κινείται πεζός με συνομήλικούς του.

Οι πέντε «νταήδες» συναντήθηκαν τυχαία με τον 16χρονο και την παρέα του, στην πλατεία Μιαούλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΕΛ.ΑΣ., απρόκλητα άρχισαν να βρίζουν το αγόρι και να κινούνται απειλητικά εναντίον του. Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο 16χρονος να τραυματιστεί. Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, τo θύμα υπέστη ρήξη τυμπάνου και κάταγμα στο σαγόνι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για τις πρώτες βοήθειες.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους πέντε κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ