Νέα Φιλαδέλφεια: «Παλιοί γνώριμοι» έξι από τους προφυλακισμένους Κροάτες χούλιγκαν – Είχαν συλληφθεί στην Αθήνα το 2015

Ο τρόπος που έδρασαν οι Κροάτες χούλιγκαν, οι επικοινωνίες τους με τους Έλληνες συνεργούς τους και ο οργανωμένος τρόπος με τον οποίο πραγματοποίησαν τη φονική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

Η έρευνα των Αρχών, μετά τις συλλήψεις και τις προφυλακίσεις των 105 χούλιγκαν, έχει επικεντρωθεί στο οπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί από τις κάμερες της περιοχής, στα φονικά αυτοσχέδια αντικείμενα που βρέθηκαν στον χώρο των επεισοδίων καθώς και στην εξέταση του DNA των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με το MEGA, από την περαιτέρω έρευνα τα τελευταία 24ωρα έχει διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον 6 από τους προφυλακισμέvους χούλιγκαν, είχαν συλληφθεί και καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ σε επεισόδια που είχαν γίνει τον Νοέμβριο του 2015 στην Αθήνα, σε αγώνα του Champions League.

Τότε, είχαν έρθει Κροάτες και Σέρβοι οπαδοί προς υποστήριξη ελληνικών ομάδων, με τις γνωστές διαμάχες που υπήρχαν. Από την ΕΛ.ΑΣ είχαν εντοπιστεί 35 άτομα Κροάτες φίλαθλοι σε σύνδεσμο οπαδών μιας αθηναϊκής ομάδας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ορισμένοι από αυτούς, είχαν συμμετάσχει σε επεισόδια στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με Σέρβους οπαδούς.

Τότε, είχαν συλληφθεί αρκετά άτομα. Οι έξι απ’ αυτούς συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ