Νέα Φιλαδέλφεια: «Από τις 4 Αυγούστου Europol και Interpol είχαν ενημερώσει την Αθήνα για τους οπαδούς της Ντιναμό» λένε οι Κροάτες

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις κινήσεις των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό πριν την άγρια δολοφονία του 29χρονου στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε ανακοίνωση το υπουργείο Εσωτερικών της Κροατίας ανέφερε ότι από την 4η Αυγούστου η αστυνομία της χώρας είχε στα χέρια της όλες τις πληροφορίες για τους οπαδούς που σκόπευαν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα και τις απέστειλε μέσω της Europol και της Interpol στην ΕΛ.ΑΣ.

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι ενημερώθηκαν όλες οι χώρες από τις οποίες θα περνούσαν οι οπαδοί της Ντιναμό μέχρι να φτάσουν την Ελλάδα, δηλαδή την Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Βόρεια Μακεδονία και το Κόσοβο.

«Οι πληροφορίες αυτού του είδους ανταλλάσσεται και με τις χώρες στην αναμενόμενη διαδρομή του ταξιδιού και η αστυνομία κάθε χώρας ξεχωριστά αξιολογεί πως θα ενεργήσει σε σχέση με τις πληροφορίες που τους παρασχέθηκαν», τόνισε το υπουργείο Εσωτερικών.

Παράλληλα επανέλαβε ότι η αστυνομία του Μαυροβουνίου επικοινώνησε με την ΕΛ.ΑΣ και τις χώρες απ’ όπου θα περνούσαν μετά οι οπαδοί της Ντιναμό και ενημέρωσε ότι εντόπισε 120 Κροάτες πολίτες στην έξοδο από Μαυροβούνιο προς Αλβανία.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ