Νάταλι Πόρτμαν: Χωρίς την βέρα της στην Αυστραλία μετά την απιστία του συζύγου της

Χωρίς την βέρα της εμφανίστηκε στην Αυστραλία η Νάταλι Πόρτμαν την ημέρα μάλιστα που θα είχε την επέτειο για τα 11 χρόνια γάμου με τον Benjamin Millepied.

Η εμφάνιση αυτή έρχεται δύο μήνες αφότου η Page Six αποκάλυψε ότι ο Millepied πάλευε να σώσει τον γάμο του μετά τα δημοσιεύματα πως απάτησε την σταρ του Χόλιγουντ.

Το γαλλικό περιοδικό “Voici” είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του συζύγου της Πόρτμαν και της 25χρονης Γαλλίδας Camille Étienne, που τους έδειχνε να μπαίνουν στο γραφείο του ξεχωριστά στις 24 Μαΐου και να βγαίνουν με διαφορά 10 λεπτών δύο ώρες αργότερα. Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε ότι ο Millepied περνούσε χρόνο με την 25χρονη και ανέφερε ότι η Πόρτμαν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του συζύγου της «στις αρχές Μαρτίου».

Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε στο Page Six τον Ιούνιο ότι «δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα στον γάμο τους».

«Ο Ben κάνει ό,τι μπορεί για να τον συγχωρέσει η Νάταλι. Την αγαπάει και την οικογένειά τους», είπε η πηγή, προσθέτοντας ότι η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι «απίστευτα κλειστή» και «αυτό στο οποίο εστιάζει περισσότερο αυτή τη στιγμή» είναι στο να προστατεύει τα δύο παιδιά τους: τον Άλεφ, 12 ετών, και Αμαλία, 6 ετών.

Τις ημέρες μετά την αποκάλυψη της υποτιθέμενης απιστίας, η Πόρτμαν εθεάθη σε πολλές περιπτώσεις γύρω από το Παρίσι. Στις 3 Ιουνίου, ήταν όλο χαμογελαστή ενώ παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου της Παρί Σεν Ζερμέν. Τέσσερις μέρες αργότερα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στις εξέδρες α βλέπει με φίλους της το Γαλλικό Όπεν του 2023. Η ηθοποιός φορούσε ακόμα τη βέρα της εκείνη την εποχή.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι επανασυνδέθηκε για να έχει μια οικογενειακή μέρα στο πάρκο, αλλά η Πόρτμαν ήταν αισθητά στενοχωρημένη.

Σε φωτογραφίες που είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά το Page Six, η Πόρτμαν και ο σύζυγός της φαίνονται να έχουν μια έντονη συζήτηση ενώ κάθονταν μαζί στο παγκάκι. Κάποια στιγμή, η σταρ του Χόλιγουντ φάνηκε να σκουπίζει τα δάκρυά της κάτω από τα γυαλιά ηλίου της.

Ο Millepied και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «Black Swan». Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 στο Big Sur της Καλιφόρνια.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ