Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Sam Asghari: Μιλούν μόνο μέσω των δικηγόρων τους

Ιδιαίτερα οδυνηρό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και του Σαμ Άσγκαρι. Το ζευγάρι το οποίο ήταν μαζί από το 2016 και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022 όπως όλα δείχνουν δεν έχει καμία επαφή την ώρα που οι φήμες για το πώς και το γιατί χώρισαν, οργιάζουν.

Σύμφωνα με το Page Six, έκθεση που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει πως την επικοινωνία μεταξύ του πρώην ζευγαριού έχουν αναλάβει οι δικηγόροι τους. Η Σπίαρς και ο Άσγκαρι έχουν ήδη μιλήσει για τον χωρισμό τους, μέσω των social media, ενώ αυτή την εβδομάδα ο σύζυγος της “πριγκίπισσας της ποπ” υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Και παρότι έχουν κάνει τις συγκεκριμένες αναρτήσεις το US Weekly τονίζει πως στην πραγματικότητα δεν έχουν ανταλλάξει ούτε μία κουβέντα. Εν τω μεταξύ, πηγές είπαν στο TMZ ότι όλη η επικοινωνία μεταξύ των δύο έληξε αφού ο Άσγκαρι μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αυτή την εβδομάδα. 

Το πρακτορείο προσθέτει ότι όλες οι συζητήσεις για την επικοινωνία, τις διαπραγματεύσεις και τις διαδικασίες του διαζυγίου θα διεκπεραιώνονται πλέον από τις νομικές ομάδες τους.

Υπενθυμίζεται πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μέσα από ανάρτησή της στο instagram προφίλ της είπε για τον χωρισμό της: «Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολύς καιρός για να είσαι με κάποιον οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!».

Από την πλευρά του ο Άσγκαρι έγραψε σε instagram story στο δικό του προφίλ: «Έπειτα από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό μας ταξίδι. Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα. Shit happens. Tο να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο. Απλώς θα ζητήσω απ’ όλους, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και στοχαστικοί».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ