Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Σαμ Ασγκάρι: Ο άγριος καβγάς λίγο πριν το διαζύγιό τους και ο τραυματισμός στο κεφάλι

Έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι της υπέστη η Μπρίτνεϊ Σπιάρς κατά τη διάρκεια ενός έντονου καβγά με τον πρώην σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι πριν από το διαζύγιό τους.

Το συμβάν αποκάλυψε η εκπομπή «Britney Spears: Divorce & Despair» που προβλήθηκε στο Fox κι εμβαθύνει στη σχέση του ζευγαριού. Ο ιδρυτής του ΤΜΖ, Χάρβεϊ Λεβάιν ήταν εκείνος που περιέγραψε το περιστατικό με λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας τους στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου στο Λονδίνο, η κατάσταση κλιμακώθηκε, με την Σπίαρς να σκοντάφτει, χτυπώντας το κεφάλι της στη γωνία ενός τραπεζιού.

Όπως αναφέρει, η σταρ χρειάστηκε ράμματα. Μέχρι στιγμής, οι δικηγόροι και των δύο πλευρών δεν έχουν σχολιάσει τις αποκαλύψεις.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ένα μήνυμα για όποιον προσπαθεί να τα βάλει μαζί της. Η ποπ σταρ δημοσίευσε την Πέμπτη, 24 Aυγούστου, στο Instagram τη σύντομη δήλωση της, η οποία έγραφε: «Βάλτε τα μαζί μου… Σας προκαλώ».

Η επιθετική δήλωση συνοδευόταν από ένα emoji με το μεσαίο δάχτυλο και μια throwback φωτογραφία της τραγουδίστριας ντυμένη στα μαύρα.

Δεν είναι ξεκάθαρο αν η Σπίαρς αναφερόταν σε κάποιον συγκεκριμένο, αλλά σίγουρα πέρασε το μήνυμα που ήθελε εν μέσω του διαζυγίου της με τον επί 14 μήνες σύζυγό της, Σαμ Ασγκάρι.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ