Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Δεν άντεχα άλλο τον πόνο» – Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του διαζυγίου

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της Sam Asghari. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022, ενώ ήταν μαζί από το 2016. Ο Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου την Τετάρτη και «έσπασε» πρώτος την σιωπή του με μία δήλωσή του μέσω των social media.

Τώρα η «πριγκίπισσα της ποπ» κάνει την δική της πρώτη δήλωση για τον χωρισμό της, μέσω του instagram προφίλ της, το οποίο αγαπά και επιλέγει ως κύριο τρόπο επικοινωνίας με τους θαυμαστές της.

Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο χορεύει με μία αποκαλυπτική εμφάνιση, έγραψε στην λεζάντα: «Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Hesam και εγώ δεν είμαστε πια μαζί… 6 χρόνια είναι πολύς καιρός για να είσαι με κάποιον οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά… Δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, επειδή ειλικρινά δεν αφορά κανέναν!!! Αλλά, δεν άντεχα άλλο τον πόνο ειλικρινά!!! Με κάποιον τηλεπαθητικό τρόπο λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου, από φίλους και σας ευχαριστώ!!! Το παίζω δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό!!! Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα μου και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά αισθάνομαι αλλά για κάποιον λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου!!! Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του μπαμπά μου, θα με έστελναν μακριά, σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί!!! Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια!!! Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων… όχι υπό προϋποθέσεις!!!! Οπότε θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!!! Και πραγματικά τα πάω πολύ καλά!!! Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε!!!».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ