Μπέλα Χαντίντ: Οι νέες φωτογραφίες από τη θεραπεία της – Ταλαιπωρημένη, χωρίς να χάνει το χαμόγελό της

Η Bella Hadid πήρε λίγο χρόνο μακριά από τα social media, καθώς έδωσε μάχη για την υγεία της αντιμετωπίζοντας με χαμόγελο και γενναιότητα την νόσο Lyme, από την οποία πάσχει.

Πριν δύο ημέρες ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο «έσπασε» τη σιωπή της για την κατάσταση της υγείας της και μίλησε για όλα όσα της συνέβησαν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το τελευταίο δύσκολο διάστημα που πέρασε.

«Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι:

Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Bella Hadid.

Η μελαχρινή καλλονή έκανε ακόμη μια ανάρτηση πριν λίγες ώρες, δημοσιεύοντας κι άλλες φωτογραφίες από την περίοδο της θεραπείας της. Η Bella Hadid απέχει από τις πασαρέλες και τις φωτογραφίσεις και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Μπορεί να φαίνεται άκρως ταλαιπωρημένη, ωστόσο η Bella Hadid δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της. Το μοντέλο ποζάρει στο σπίτι της, βγάζει σέλφι φωτογραφίες και δεν σταματά να χαμογελάει!

 

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Instagram



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ