Μιχάλης Κατσουρής: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Σταμάτησε η ζωή μου εκεί, όταν έχασα το παιδί μου – Αυτός που το έκανε, θα το πληρώσει»

Για πρώτη φορά η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, άνοιξε την καρδιά της στο Star και τον Βαγγέλη Γκούμα και μίλησε για τον απερίγραπτο πόνο που βιώνει μετά την απώλεια του γιου της.

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», είπε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη.

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο και εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πιστή, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τέλειωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», είπε συντετριμμένη η μητέρα του Μιχάλη.

 

«Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου», είπε, χωρίς να μπορεί να πιστέψει πώς συνέβη αυτή η τραγωδία.

Απευθυνόμενη μάλιστα στον άνθρωπο που σκότωσε τον Μιχάλη είπε: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος».

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ