Μασκ για Ζούκερμπεργκ: «Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θέλει να πολεμήσουμε;»

Νέες διαστάσεις στην κόντρα των δισεκατομμυριούχων έδωσε ο Έλον Μασκ, σχολιάζοντας σε νέα ανάρτησή του στο Twitter την αντιπαράθεσή του με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Ειδικότερα, σε μία προσπάθεια  να πραγματοποιήσει μία ανακεφαλαίωση των όσων έχουν ειπωθεί σχετικά με τον ενδεχόμενο αγώνα πάλης ενάντια στον Ζούκερμπεργκ ο ιδρυτής της Tesla προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Twitter με αρκετή δόση ειρωνείας.

«Σύνοψη της μάχης: Αστειεύτηκα στο Twitter σχετικά μια μια μάχη με τον Zuck. Ο Zuck τότε απάντησε λέγοντας “στείλε μου την τοποθεσία”. Η Ιταλία πρόσφερε ευγενικά ένα Κολοσσαίο (για να γίνει η μάχη). Ο Zuck αρνήθηκε. Πρότεινα, τότε, το σπίτι του ως “ασφαλή χώρο”. Κατά τραγικό τρόπο, εκείνος φαινόταν πως… “ταξίδευε”» ανέφερε ο Μασκ.

«Υπάρχει τελικά κάποιο μέρος στο οποίο θα πολεμήσει;», συμπλήρωσε ο ίδιος ρίχνοντας το μπαλάκι στον Ζούκερμπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο Ζούκερμπεργκ  δήλωσε στην πλατφόρμα «Threads» ότι απομακρύνεται από τη μάχη, επειδή δεν πίστευε πως ο Μασκ ήταν σοβαρός για το συγκεκριμένο θέμα παρουσιάζοντας μία εντελώς διαφορετική εκδοχή της κατάστασης.

«Του προσέφερα ένα πραγματικό ραντεβού. Ο Ντάνα Γουάιτ (επικεφαλής του UFC) προσφέρθηκε να γίνει ένας νόμιμος αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό. Ο Έλον δεν επιβεβαιώνει την ημερομηνία, μετά λέει ότι χρειάζεται εγχείρηση και τώρα ζητάει να κάνουμε προπόνηση στην πίσω αυλή του σπιτιού μου», είπε συγκεκριμένα.

Κι έπειτα συμπλήρωσε: «Αν ο Έλον σοβαρευτεί ποτέ για μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να με βρει. Διαφορετικά, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα επικεντρωθώ στο να αγωνίζομαι με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά».

 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ