Μαρία Μενούνος: Αγκαλιά με την κόρη της Αθήνα – Οι φωτογραφίες από τη νέα της καθημερινότητα

Δεν κρύβει τη χαρά της στα social media η Μαρία Μενούνος η οποία πριν από 1,5 μήνα απέκτησε το πρώτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η γνωστή παρουσιάστρια, κατά καιρούς, είχε μιλήσει ανοιχτά για τις αποτυχημένες προσπάθειες που είχε στο να αποκτήσει παιδί, αλλά και την απόφασή της να προχωρήσει τη διαδικασία, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Μετά από μια δεκαετία που έχουμε προσπαθήσει τα πάντα, είμαστε τόσο ευγνώμονες στην όμορφη οικογένεια που μας βοήθησε να συλλάβουμε το μωρό μας», είχε δηλώσει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People.

Στο πλευρό της διαρκώς, ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, με τον οποίο στις αρχές του καλοκαιριού, επισκέφτηκαν τη χώρα μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

Πλέον, το ζευγάρι έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην κόρη του, η οποία θα πάρει το όνομα Αθηνά! Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μαρία Μενούνος έκανε ανάρτηση – gallery στο instagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα οποία παρουσιάζει το look της, αλλά και δύο στιγμιότυπα αγκαλιά με την κόρη της!

«Φάκελος με φωτογραφίες μόδας και μαμάς από τη ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Καλή Δευτέρα φίλοι», έγραψε η Μαρία Μενούνος, ενώ στο τέλος μοιράστηκε και μια φωτογραφία με το σκυλάκι της. 

Δες τις φωτογραφίες:

   

Φωτογραφίες: instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ