Μαρία Καρλάκη: «Ήταν εμπρηστική επίθεση, φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε σήμερα 17.8 η Μαρία Καρλάκη μέσα από την εκπομπή “Καλοκαίρι yes”.

Η ηθοποιός που σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, μίλησε για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε πριν έναν χρόνο όταν κάποιος αποφάσισε να κάψει το αυτοκίνητό της, το οποίο είχε παρκάρει κάτω από την πολυκατοικία της.

«Αυτό ήταν πέρσι τέτοια εποχή, ήταν τρομακτικό. Μου έκαψαν το αυτοκίνητο κάτω από το σπίτι μου. Αυτό που ένιωσα στη συνέχεια, μετά το συμβάν, ήταν ότι φοβόμουν μέσα στο ίδιο μου το σπίτι», ανέφερε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

«Δεν γίνεται εν έτει 2022, πέρσι, να νιώθεις ότι απειλείται η ζωή σου, να νιώθεις τρομοκρατημένος. Υποτίθεται ότι πάμε μπροστά», επισήμανε στη συνέχεια η εγκυμονούσα τραγουδίστρια.

«Δεν έγινε κατά λάθος. Ήταν εμπρηστική επίθεση. Από ‘κει και πέρα… είναι θέμα ζήλειας, υπάρχουν πάρα πολλά θέματα, ο καθένας το κάνει για τον λόγο του. Ξέρω ποιος το ‘κανε αλλά ο Θεός βλέπει και ασχολούμαι κιόλας», παραδέχτηκε αμέσως μετά η Μαρία Καρλάκη.

«Απλά ο φόβος που ένιωσα μετά ήταν πραγματικά τρομακτικό. Είσαι μέσα στο σπίτι και λες: κι αν μου ρίξει βόμβα στο σπίτι; Ήμουν στο σπίτι και μιλούσα με έναν φίλο μου στο κινητό. Ήταν δυο μέρες πριν τη γιορτή μου και θα έφευγα, γιατί είχαμε τα live. Και άκουσα το μπαμ», εξομολογείται η Μαρία Καρλάκη κλείνοντας το θέμα.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ