Μανικιούρ: Με ποιο look θα υποδεχτείς τον Σεπτέμβριο; 10 για να επιλέξεις

Ο Σεπτέμβριος πλησιάζει, έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και έχεις κλείσει το ραντεβού με την μανικιουρίστ πριν καν πακετάρεις. Το πιθανότερο είναι να έχεις μια ζωηρή απόχρωση που θέλεις να ανανεώσεις και οι nail artists έχουν ήδη δημιουργήσει τέλεια μανικιούρ για όλα τα γούστα. 

Από το παστέλ που ταιριάζει σε όλες τις εποχές μέχρι το πράσινο που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Και από το καφέ που συζητιέται πολύ μέχρι το skinny french mani, είναι όλα τους υπέροχα. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνο που σου ταιριάζει και ζητάς από την expert να στο χαρίσει. 

Instagram: @overglowedit

Pastel: Σε λιλά και baby blue. Ένα french manicure στον πιο κομψό συνδυασμό της σεζόν. Μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο αν έχεις μακριά όσο και κοντά νύχια. 

Instagram: @lemanoir

Πράσινο: Χωρίς δεύτερη σκέψη, πρόκειται για το χρώμα της χρονιάς. Κι αν δεν μπορείς να επιλέξεις την απόχρωση σου προτείνω την κλασική του τριφυλλιού που αναδεικνύει τέλεια το μαύρισμα. 

Instagram: @kuypernailart

Wood effect: Εξεζητημένο μεν αλλά υπέροχο. Ένα εφέ που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο και δημιουργείται μόνο στα tips. Οι καφέ αποχρώσεις άλλωστε έχουν την τιμητική τους τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας κι εσύ θα τις υιοθετήσεις με τον πιο σοφιστικέ τρόπο. 

Instagram: @laurenladnier 

Grey: Είναι ότι πιο chic και εναλλακτικό. Κι αν πιστεύεις ότι είναι ακόμη νωρίς, οι nail artists διαφωνούν ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο σε ένα υπέροχο double french mani.  

Instagram: @harrietwestmoreland

Skinny French Manicure: Η βάση παραμένει nude και super λαμπερή ενώ στα tips σχηματίζεται με πολύ λεπτή γραμμή σε ζωηρό πράσινο χρώμα. Ιδανικό nail look για κοντά νύχια. 

Instagram: @themaniclub

Οι 5 αποχρώσεις του ροζ: Το Barbiecore trend θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμη. Κι αν δεν μπορείς να καταλήξεις σε μία μόνο ροζ απόχρωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετική σε κάθε νύχι δημιουργώντας το πιο “barbie” look της σεζόν. 

Instagram: @paintboxnails

Λευκό: Είναι πάντα μια καλή ιδέα. Κι αν δεν θέλεις μονοχρωματικό, μια γεωμετρική λεπτομέρεια στο παράμεσο είναι το twist που θα το κάνει ξεχωριστό. 

Instagram: @lolo.nailedit

Floral: Η βάση είναι ροζ (Barbiecore και πάλι) με ασημί-glitter μαργαρίτες με κόκκινο στο κέντρο,που λαμποκοπούν κάτω από τον ήλιο.

Instagram: @paintedbyjools

Chocolate nails: Γλυκό, κομψό, σέξι και classy είναι το καφέ χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις και μπορείς να υιοθετείς από εδώ και στο εξής.  

Instagram: @dazzled_dry

Classic Red: Ε ναι. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα το πιο κλασικό μανικιούρ ever. Το είδαμε και στα μέσα του καλοκαιριού και αν δεν τόλμησες τώρα μπορείς χωρίς αμφιβολίες. 

 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ