Μέγκαν Μαρκλ: Γιατί «έκοψε» τις σχέσεις της με την Βικτόρια Μπέκαμ – Το παρασκήνιο

Νέες πληροφορίες για τις άσχημες σχέσεις που πλέον διατηρεί η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι με την Βικτόρια και τον Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Το προηγούμενο διάστημα είχε αποκαλυφθεί στον διεθνή Τύπο ότι τα δύο ζευγάρια πλέον δεν έχουν καμία επαφή μετά από ένα καυγά του πρίγκιπα Χάρι με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο πρίγκιπας, Χάρι φέρεται να τηλεφώνησε στο πρώην άσο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και να τον κατηγόρησε ότι «διαρρέει» πληροφορίες στον Τύπο για εκείνον και την Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να έγινε έξαλλος με την κατηγορία και τα δύο ζευγάρια διέκοψαν τις επαφές. Μάλιστα ο σκανδαλοθηρικός Τύπος υποστήριξε ότι πίσω από το τηλεφώνημα βρισκόταν η Μέγκαν Μαρκλ, που φέρεται να έπεισε τον σύζυγό της ότι οι Μπέκαμ αποκάλυπταν μυστικά στους δημοσιογράφους για την ζωή τους.

Τώρα δημοσίευμα της Sun εξηγεί ότι οι αναταράξεις είχαν ξεκινήσει ήδη από το 2018, την χρονιά που η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε μία εντυπωσιακή τελετή στην Βρετανία. Τον Οκτώβριο εκείνης της χρονιάς οι Σάσσεξ είχαν ζητήσει από το ζεύγος Μπέκαμ να παραστεί στους Αγώνες Invictus στο Σίδνεϊ. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πράγματι εμφανίστηκε σε αγώνα αλλά ο πρίγκιπας, Χάρι αρνήθηκε να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Ο βασιλικός βιογράφος Τομ Μπάουερ ανέφερε ότι ο Χάρι κράτησε αποστάσεις από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ επειδή η Μέγκαν Μαρκλ δεν ήθελε να ανταγωνιστεί τους Μπέκαμ για την προβολή από τα ΜΜΕ. Εκείνη ήταν η πρώτη της βασιλική περιοδεία και ήθελε όλα τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στην ίδια. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ φέρεται να απόρησε με την κατάσταση και το γεγονός ότι το προσωπικό των Σάσσεξ προσπαθούσε να του δώσει τα πάντα αλλά αρνούνταν ευγενικά να κανονίσει την συνάντηση με τον πρίγκιπα Χάρι.

Επίσης ο Τομ Μπάουερ ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν είδε ποτέ με καλό μάτι την φιλία του πρώην ποδοσφαιριστή με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η δούκισσα του Σάσσεξ εκείνη την περίοδο φέρεται να παραπονιόταν ότι το ζεύγος Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Ουίλιαμ έχει περισσότερα πλούτη και δημοσιότητα.

Επιπλέον οι σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και της Βικτόρια Μπέκαμ «πάγωσαν» καθώς η δούκισσα του Σάσσεξ φέρεται να πίεζε την σχεδιάστρια να της προσφέρει δωρεάν πανάκριβα ρούχα και αντικείμενα του οίκου μόδας της. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ απαγόρευε τέτοιες «δωρεές» στα μέλη της βασιλικής οικογένειας αλλά η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται ότι αδιαφορούσε πλήρως για το βασιλικό πρωτόκολλο.

Αυτό έφερε, σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο, σε δύσκολη θέση την Βικτόρια Μπέκαμ. Αρχικά η σχεδιάστρια προσέφερε ένα παλτό και ένα φόρεμα στην δούκισσα του Σάσσεξ αλλά δεν είδε μεγάλες αυξήσεις στις πωλήσεις. Όταν αρνήθηκε να της δώσει επιπλέον αντικείμενα η Μέγκαν Μαρκλ την έβαλε στην άκρη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ