Λευτέρης Σουλτάτος: Η σπάνια αναφορά στην κόρη του και η συνάντηση με την Ελένη Φουρέιρα στην Κρήτη

Μία «εκρηκτική» συναυλία χάρισε η Ελένη Φουρέιρα στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Δευτέρας 28/8, γνωρίζοντας την αποθέωση από χιλιάδες κόσμο.

Μέσα από ένα super εντυπωσιακό show, η Ελένη Φουρέιρα παρέσυρε τους πάντες με τις μεγάλες επιτυχίες της και την «καυτή» performance της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο κοινό για να διασκεδάσουν μαζί με την εκρηκτική pop star, ήταν και ο Λευτέρης Σουλτάτος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram περιέγραψε το παρασκήνιο για να βρεθεί εκεί.

Ο σύζυγός της Βάσως Λασκαράκη πόζαρε με την Ελένη Φουρέιρα στα παρασκήνια και στη συνέχεια ανήρτησε τη φωτογραφία στα social media.

«Τελικά πόση χαρά κάνουν τα παιδιά μας όταν βλέπουν αυτούς που θαυμάζουν. Εξαιτίας σου Ελένη Φουρέιρα πήρα τη πιο γλυκιά αγκαλιά από τη κόρη μου. Ευχαριστώ Ελένη . Πρώτα βέβαια με είχε απειλήσει ότι αν δεν την πάω στη συναυλία δεν θα μου ξανά μιλήσει», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Να θυμίσουμε πως ο Λευτέρης Σουτάτος τον Απρίλιο του 2019 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Βάσω Λασκαράκη. Ο γνωστός chef έχει αποκτήσει και δύο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο από τις προηγούμενες σχέσεις του, με τα οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ