Λάρισα: Εξιτήριο για την 43χρονη αστυνομικό που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της – Βαριές κακώσεις εντόπισε ο ιατροδικαστής

Εξιτήριο έλαβε η 43χρονη αστυνομικός, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 53χρονο σύζυγό της στη Λάρισα, πριν από μία εβδομάδα. Χθες το πρωί, η 43χρονη υποβλήθηκε σε δεύτερη αξονική τομογραφία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και αφού εξετάστηκε από τους θεράποντες γιατρούς, έλαβε εξιτήριο το απόγευμα της ίδιας ημέρας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα larissanet.gr.

Στο μεταξύ, χθες ο ιατροδικαστής Λάρισας, Χρήστος Κραββαρίτης, ολοκλήρωσε την ιατροδικαστική έκθεση, στην οποία επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι η γυναίκα φέρει βαριές κακώσεις κεφαλής, θώρακος και κοιλίας, ενώ θα τεθεί και σε μακροχρόνιο πρόγραμμα οργανικής αποκατάστασης με δεδομένο ότι είναι πολυτραυματίας.

Όπως επισημαίνεται στο δημοσίευμα, η γυναίκα και τα παιδιά της λαμβάνουν ψυχολογική υποστήριξη από τις πρώτες ημέρες του συμβάντος. Ο 53χρονος δράστης, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, την Δευτέρα (7/8).

«Είμαι απαράδεκτος, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω»

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την απολογία του ο 53χρονος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του και δήλωσε μετανιωμένος, ενώ ισχυρίστηκε ότι ένα μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της γυναίκας του ήταν αυτό, που «πυροδότησε» την αντίδρασή του.

«Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό», φέρεται να τόνισε στην ανακρίτρια, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας onlarisa.gr.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ