Κώστας Τσουρός: Αποκαλύφθηκε ο τίτλος της νέας του εκπομπής στο MEGA

Ο Κώστας Τσουρός μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Ελεονώρα Μελέτη πρόκειται να αναλάβει τη δική του εκπομπή στο Mega στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Μάλιστα, η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον Κώστα Τσουρό ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το MEGA ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν. Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη. Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το MEGA εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη».

Ποιος θα είναι όμως ο τίτλος της νέας του εκπομπής; Την αποκάλυψη έκανε το ίδιο το MEGA μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του καναλιού στο Twitter. Και το όνομα αυτής: «Ακόμα δεν είδες τίποτα».



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ