Κατερίνα Καινούργιου: Το φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της στην Τήνο – «Είμαι χαρούμενη και ευγνώμων»

Η Κατερίνα Καινούργιου θα επανέλθει στην πρωινή ζώνη και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, πιο ανανεωμένη, ήρεμη και χαρούμενη από ποτέ. Κάτι που φαίνεται αναμφισβήτητα και από τις φωτογραφίες που μοιράζεται στα social media!

Η παρουσιάστρια του Alpha βρίσκεται αυτές της μέρες στην κοσμοπολίτικη Τήνο, η οποία έχει την τιμητική της λόγω του Δεκαπενταύγουστου. Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει ξέγνοιαστες και ανέμελες στιγμές με τις καλύτερες φίλες της και δεν βιάζεται καθόλου να επιστρέψει στη ρουτίνα της πρωτεύουσας.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις βουτιές της στην θάλασσα, λαχταριστούς μεζέδες και νυχτερινές βόλτες στα γραφικά χωριά του νησιού. Σε χθεσινή της ανάρτηση, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως αυτή την περίοδο νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενη αλλά και ευγνώμων…

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φώτο… για κάποιο λόγο σας αρεσε πολύ… Ξέρετε γιατί; Γιατι ειμαι φυσική, χαρούμενη, ευγνώμων και ήρεμη… Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί… Έτσι είναι πιο ελκυστικοί… Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου, μου λείψατε» έγραψε χθες η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Τήνο:

Με τη σύντροφο του Ντέμη Νικολαΐδη, Αλεξάνδρα Νικολαΐδου

Φωτογραφίες: Instagram

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ