Κατερίνα Καινούργιου: «Στο τέλος της ημέρας, αυτός που μένει μαζί μας είναι ο ίδιος μας ο εαυτός»

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, λίγο πριν επιστρέψει στη βάση της, την Αθήνα για να ριχτεί και πάλι στη “μάχη” του “τηλεοπτικού στίβου, απολαμβάνει μερικές ακόμη στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς στην Τήνο.

Μάλιστα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται και μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές της δείχνοντάς μας πως περνά στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί. Σήμερα (16/8) η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της στο instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ποζάρει φυσικά και με ένα τεράστιο χαμόγελο.

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φώτο … για κάποιο λόγο σας άρεσε πολύ. Ξέρετε γιατί ? Γιατί είμαι φυσική ,χαρούμενη ,ευγνώμων κ ήρεμη … Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί…
Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου. Μου λείψατε» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Κατερίνα Καινούργιου στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ