Κατερίνα Γερονικολού – Γιάννης Τσιμιτσέλης: Είναι αχώριστοι – Φωτογραφίες από τη νέα κοινή τους εμφάνιση

Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια και η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο.

Μπορεί οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί να μην επιθυμούν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, ωστόσο ο ένας θα αποτελεί πάντα το στήριγμα του άλλου. Τόσο η Κατερίνα Γερονικολού όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον και δεν χάνουν ποτέ τις παραστάσεις τους.

Το φετινό καλοκαίρι ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην επιθεώρηση «Τι φάση πάλι ρε» της Δήμητρας Παπαδοπούλου στο Θέατρο Άλσος, με την παράσταση να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για διακοπές μέχρι τα τέλη του Αυγούστου. Οι δυο τους φαίνεται πως ταξίδεψαν στην όμορφη Κεφαλονιά, με την Κατερίνα Γερονικολού να μοιράζεται μια φωτογραφία της από την παραλία.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι στο θέατρο Άλσος στην Κυψέλη. Η Κατερίνα Γερονικολού απόλαυσε για ακόμη μια φορά τον σύντροφό της στη σκηνή και στη συνέχεια αποχώρησαν μαζί για το σπίτι τους. Οι δυο τους είναι αχώριστοι και πιο αγαπημένοι από ποτέ!

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ