Κέλλυ Κελεκίδου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για το αγαπημένο της πρόσωπο που έφυγε από τη ζωή – «Δεν πρόλαβα»

Μια πολύ δύσκολη ημέρα ήταν η σημερινή για την Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς έφυγε από την ζωή η πολυαγαπημένη της γιαγιά. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να συναντήσει την γιαγιά της, όπως φαίνεται όμως, δεν πρόλαβε. Την δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η Κέλλυ Κελεκίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την γιαγιά της, αλλά και ένα τρυφερό βίντεο στο Tik Tok.

H Κέλλυ Κελεκίδου συνόδευσε το βίντεο γράφοντας στη λεζάντα: «Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δώ!Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω! Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου… Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πεί πάντα με αυτό το χιούμορ που μόνο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι! Σ αγαπώ».

@kellykelekidouofficial Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δώ!Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω!😢Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου…💔 Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πεί πάντα με αυτό το χιούμορ που μονο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι!Σ αγαπώ ❤️ #grandmother #kellykelekidou #foryou #foryoupage #fypシ #tikrokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Kellykelekidou

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ