Κέβιν Χαρτ: Σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από άσχημο τραυματισμό – «Δεν μπορώ να περπατήσω»

Ο Κέβιν Χαρτ υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό σε φιλικό αγώνα NFL με αποτέλεσμα ο αθλητής και ηθοποιός να καταλήξει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο Κέβιν Χαρτ χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι, αφού ένας φιλικός αγώνας με έναν πρώην παίκτη του NFL πήγε άσχημα. Ο κωμικός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο Instagram την Τετάρτη ότι ένας αγώνας εναντίον του Στέβαν Ρίντλει οδήγησε στον τραυματισμό του.

Ο αθλητής φάνηκε ότι ήταν αρκετά εκνευρισμένος και το εξέφρασε μέσα από post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Ο Κέβιν Χαρτ πιστεύει ότι οι τραυματισμοί που προέκυψαν οφείλονταν αποκλειστικά στην προχωρημένη ηλικία του. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Σε όλους τους άντρες και τις γυναίκες που είναι 40 ετών και άνω, να προσέχουν γιατί η ζωή δεν είναι παιχνίδι, σεβαστείτε αυτή την ηλικία. Απλώς αναγκάστηκα να τη σεβαστώ. Ξέρω ότι έτσι μπορώ να βοηθήσω ανθρώπους εκεί έξω και δεν θέλουν να τρομάζουν όταν θα με δουν αναπηρικό καροτσάκι».

Στη συνέχεια, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών κράτησε την κάμερα ψηλά για να δείξει στους followers πως είναι στο αναπηρικό καροτσάκι, εξηγώντας ότι τα τραύματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή είναι θλάση κάτω κοιλιακών και ρήξη προσαγωγών του ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να περπατήσει.

Έπειτα, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση προς τον γιο του λέγοντας ότι: «Να σου πω τι έχασες μόλις, γιε μου. Μόλις έχασες κάθε ευκαιρία να πάω να σε αγωνιστώ. Τελείωσε».

Ο Χαρτ είπε ότι είναι πιθανό να μείνει για εβδομάδες στο αναπηρικό καροτσάκι και συγκεκριμένα 6 έως 8.



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ