Ιταλία: Τους χρέωσαν δύο ευρώ για να κόψουν τοστ στη μέση

Η λίμνη  Κόμο είναι από τις πιο γνωστές και ακριβές τουριστικές περιοχές στην Ιταλία, ωστόσο αυτό που είδαν οι Ιταλοί τουρίστες όταν ζήτησαν να τους κόψουν στην μέση ένα τοστ, ξεπερνούσε κάθε φαντασία. Το κατάστημα τους είχε χρεώσει την κοπή δύο ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη σε μπαρ του Τζέρα Λάριο, μιας κωμόπολης 1.000 κατοίκων στη λίμνη Κόμο, και έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν ο τουρίστας φωτογράφισε την απόδειξη με την έξτρα χρέωση για να του κόψουν το τοστ στη μέση και την ανάρτησε στο Tripadvisor, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa, το οποίο με την σειρά του επικαλείται την τοπική εφημερίδα «La Provincia di Como».

«Το τοστ σερβίρεται, κανονικά, ήδη κομμένο ακριβώς στη μέση. Ήμασταν δύο άτομα και ζητήσαμε τοστ που θα τρώγαμε στα δύο στο τραπέζι. Αλλά έπρεπε να πληρώσουμε παραπάνω επειδή χωρίσαμε το τοστ στα δύο; Απίστευτο αλλά αληθινό…» γράφει ο πελάτης. Η απάντηση που έδωσε ο υπεύθυνος του μπαρ ήταν εξίσου απρόσμενη με τhν χρέωση.

«Αν ένας πελάτης μου ζητήσει να φτιάξω δύο μερίδες τοστ, πρέπει να χρησιμοποιήσω δύο πιατάκια, δύο χαρτοπετσέτες και να πάω στο τραπέζι χρησιμοποιώντας δύο χέρια. Είναι αλήθεια ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά είναι εξίσου αλήθεια ότι τα επιπλέον αιτήματα έχουν ένα κόστος», απάντησε.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ