Θεσσαλονίκη: Έσπασε αγωγός και πλημμύρισε δρόμος στο κέντρο – Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει καταστήματα

Αναστάτωση επικρατεί από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, έπειτα από βλάβη που υπέστη αγωγός ύδρευσης με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει και να έχουν μείνει χωρίς ρεύμα οι επιχειρήσεις της περιοχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, έσπαγε αγωγός επί της οδού Ερμού 22, και “έσκασε” το οδόστρωμα, οπότε και πλημμύρισε το σημείο. Το περιστατικό προκάλεσε ένα ντόμινο ζημιών, καθώς αρκετές επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς ρεύμα κάνοντας λόγο για μία «χαμένη μέρα», όπως και έχουν πλημμυρίσει και υπόγεια.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στην ΕΡΤ, το πρωί άκουσαν μία έκρηξη, έσπασε ο αγωγός και άρχισε να γεμίζει νερά ο δρόμος.

Σε παρακείμενο σημείο υπάρχει και υποσταθμός του ΔΕΔΔΗΕ αλλά αναμένεται να γίνει αυτοψία για να διακριβωθούν τα αίτια. Η Τροχαία χρειάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία όπως και η αστυνομία έχει αποκλείσει τους δρόμους, από το ύψος της Καρόλου Ντηλ έως το ύψος της Βενιζέλου. Στο σημείο βρίσκεται και η Πυροσβεστική και αναμένονται συνεργεία της ΕΥΑΘ.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ