Η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά σε ένα ακόμα μετεγγραφικό «χτύπημα» και ο Εζεκιέλ Πόνσε ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της νέας της συμφωνίας της με τον Λιβάι Γκαρσία, η ΑΕΚ ενισχύεται στην επίθεση, αφού βρίσκεται μια… ανάσα από την απόκτηση του Εζεκιέλ Πόνσε.

Την είδηση αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος ανέφερε πως η Ένωση βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Έλτσε για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Η πλευρά της ΑΕΚ ήρθε στη συνέχεια να επιβεβαιώσει τις συζητήσεις για την απόκτηση του 26χρονου επιθετικού, τονίζοντας πως υπάρχει σχεδόν προφορική συμφωνία. Το deal αναμένεται να μπει στην τελική του ευθεία την Παρασκευή (04.08.2023), αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι το οριστικό.

Όλα δείχνουν ότι ο Εζεκιέλ Πόνσε (κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου) θα επιστρέψει στην ΑΕΚ, μετά τη σεζόν 2018-19 (αγωνίστηκε στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού από τη Ρόμα). Στα 43 ματς που έδωσε φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, “μέτρησε” 21 γκολ και 5 ασίστ, για να πάρει στη συνέχεια μετεγγραφή στην Σπαρτάκ Μόσχας.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ