Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός.

 

Η δουλειά, τα καθήκοντα ή οι ρουτίνες μπορεί να ευδοκιμήσουν λόγω των αυξημένων κινήτρων σου αυτές τις μέρες.  Οι άλλοι μπορεί να περιμένουν από σένα να ηγηθείς σε ένα θέμα. Καθώς η μέρα προχωρά πλησιάζουμε σε μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου και είναι καιρός  να δούμε την πραγματικότητα μιας κατάστασης, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην ανάγκη να κάνουμε προσαρμογές.  Μπορεί να υπάρξουν δύσκολες ερωτήσεις, έλεγχος πραγματικότητας ή ίσως κάποια κριτική ή καθυστέρηση που πρέπει να αντιμετωπιστεί ιδιαίτερα, αν κάτι παραβλέφθηκε ή αποφεύχθηκε στο παρελθόν.

 

Ταύρος.

 

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα θα διαπιστώσεις ότι η ενέργεια της ημέρας ρέει ομαλά με τη θεμελιώδη φύση σου.  Οι ερωτικές σχέσεις λαμβάνουν μια έκρηξη ζεστής ενέργειας.  Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να υπάρξει έλεγχος της πραγματικότητας.  Αν και αποθαρρυντικό μπορεί να σε παρακινήσει να σταθεροποιήσεις τα σχέδια σου και να φροντίσεις σημαντικές λεπτομέρειες που έχεις παραβλέψει.  Τελικά αυτό λειτουργεί υπέρ σου.  Είτε νιώθεις λίγο παραγκωνισμένη είτε βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση για το αν πρέπει να πειθαρχήσεις ή να περιορίσεις κάποιον, μεγαλώνεις και ωριμάζεις στη διαδικασία.

 

Δίδυμοι.

 

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα αναζητάς μια πραγματική σύνδεση με κάποιον ή ένα έργο.  Ελκύεσαι από συναρπαστικές, ολοζώντανες δραστηριότητες.  Αυτή η διήμερη διέλευση είναι ευεργετική, καθώς μπορείς να μάθεις πολλά για το εαυτό σου και τους άλλους μέσω της παρατήρησης.  Ωστόσο, καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και είναι απαραίτητη μια νέα, πιο ρεαλιστική ματιά στην ισορροπία μεταξύ εργασίας και σπιτιού.  Μπορεί να υπάρχει μια μεγάλη ώθηση για να ακολουθήσεις τους κανόνες και να πετύχεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, αλλά λαχταράς επίσης χρόνο για την οικογένεια και το σπίτι.

 

Καρκίνος.

 

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, φέρνοντας σου  μια πιο κοινωνική διάθεση ή μια διάθεση στην οποία θα προτιμούσες να μοιραστείς τις ιδέες ή τις δραστηριότητες σου με κάποιον.  Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά, ο Ήλιος έρχεται στην ετήσια αντίθεση του με τον Κρόνο δείχνοντας ένα εμπόδιο ή έναν έλεγχο πραγματικότητας και φέτος εξαπλώνεται στους τομείς της επικοινωνίας και διέλευσης σου.  Εάν έχεις αφήσει κάτι, παραμελήσει μια ευθύνη ή μια αποστολή, μπορεί τώρα να επανέλθει στην προσοχή σου ίσως με κάποιες μικρές συνέπειες.

 

Λέων.

 

Η Σελήνη μεταβαίνει στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου σήμερα και η εστίαση σε καθημερινές ρουτίνες ή λεπτομέρειες μπορεί να είναι παρήγορη.  Το να φροντίζεις τις δουλειές ή τις μικροδουλειές μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από την πίεση του να σκέφτεσαι υπερβολικά άλλους τομείς της ζωής σου.  Έχεις την τάση να κάνεις τα πάντα για να υποστηρίξεις ή να βοηθήσεις άλλους.  Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια οικονομική πραγματικότητα ή μια πραγματικότητα σχέσεων πριν προχωρήσεις.  Κάποιος μπορεί να αποδοκιμάζει ή να είναι λιγότερο συμπαθητικός ή μπορεί να χρειαστεί να χαράξεις κάποια όρια.

 

Παρθένος.

 

Υπάρχει κάποια επιφυλακτικότητα ή ενδοσκόπηση νωρίς σήμερα, αλλά με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της δημιουργικότητας σου, εκτονώνεις φυσικά τις εντάσεις μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων.  Ωστόσο ο Ήλιος στο ζώδιο σου έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο αργότερα σήμερα και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα, έναν περιορισμό ή μια ευθύνη.   Μια πρόκληση σχέσης μπορεί να προκύψει και μπορεί να μην έχεις την πλήρη συνεργασία των άλλων, αλλά έχεις τα εργαλεία για να τακτοποιήσεις τα πράγματα, ακόμα και χωρίς μια σαφή απάντηση από κάποιον.

 

Ζυγός.

 

Η Σελήνη στον τομέα της επικοινωνίας σου από νωρίς προκαλεί την επιθυμία επικοινωνίας και συλλογής πληροφοριών. Ωστόσο η Σελήνη μετακινείτε αργότερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και βρίσκεις οικείες, ανακουφιστικές δραστηριότητες που βοηθούν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης από την αρχή.  Μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου έρχεται στο παιχνίδι αργότερα σήμερα και φέτος εμφανίζεται κατά μήκος του άξονα εργασίας – ανάπαυσης του ηλιακού σου χάρτη. Αυτή η επιρροή μπορεί να σου υπενθυμίσει ευθύνες που μπορεί να έχεις αποφύγει ή παραμελήσει ή εργασίες που απαιτούν αλλαγή ή προσαρμογές.

 

Σκορπιός.

 

Εισέρχεσαι σε μια πιο περίεργη σεληνιακή περίοδο σήμερα και τώρα είναι η ώρα για διακλαδώσεις και να  διασκεδάσεις με νέες δυνατότητες.  Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο. Αυτή  η όψη προσκαλεί την κοινωνική σου πλευρά να βγει για να παίξει και μπορεί να σε οδηγήσει σε νέα και συναρπαστικά έργα ή άλλους στόχους ευτυχίας.  Ωστόσο η επιρροή του Κρόνου παρουσιάζει ορισμένους πιθανούς περιορισμούς.  Μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις, καθυστερήσεις ή πιθανή αποδοκιμασία σε μια σχέση ή με μια δημιουργική ενασχόληση ή μπορεί να υπάρχουν κάποιες ανησυχίες που σε εμποδίζουν να διασκεδάσεις πλήρως προς το παρόν.

 

Τοξότης.

 

Η Σελήνη στο ζώδιο σου νωρίς σήμερα μεγεθύνει τα συναισθήματα σου, αλλά αργότερα μετακομίζει στον ηλιακό 2ο οίκο σου και οι συναισθηματικές σου απαιτήσεις δε φαίνονται τόσο επείγουσες.  Είναι μια καλή στιγμή να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου τι έχεις ήδη στη ζωή σου και να τα εκτιμήσεις.  Έχεις την τάση να παίζεις με ασφάλεια σε συναισθηματικό επίπεδο και αυτή είναι μια ουσιαστική άσκηση, καθώς εργάζεσαι για να κάνεις τη ζωή σου πιο άνετη και ασφαλή.  Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Κρόνο και αυτή η ετήσια διέλευση, μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για να διορθώσεις κάποια λάθη ή να σε ανακατευθύνει αν έχεις ακολουθήσει λάθος πορεία.

 

Αιγόκερος.

 

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στο ζώδιο σου τα συναισθήματα τρέχουν πολύ κοντά στην επιφάνεια.  Η ικανότητα σου να αφήνεσαι και να προχωράς είναι ένας καλός τρόπος να αφαιρέσεις ένα φορτίο από το μυαλό σου.  Ωστόσο καθώς η μέρα προχωρά μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι, υπενθυμίζοντας σου τις ευθύνες, τη γραφειοκρατία, τα θελήματα ή τις σπουδές σου που χρειάζονται την προσοχή σου.  Μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψεις στον πίνακα σχεδίασης με ένα έργο.  Οι βελτιώσεις και οι επεξεργασίες μπορεί τώρα να είναι απαραίτητες.  Οι ανησυχίες, οι φόβοι επέκτασης και οι ανασφάλειες μπορεί επίσης να περιορίσουν τις εμπειρίες σου εάν φτάσεις σε κατάσταση αναποφασιστικότητας.

 

Υδροχόος.

 

Ελκύεσαι από δραστηριότητες που περιλαμβάνουν προβληματισμό, βαθιά σκέψη και  έρευνα.  Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενθαρρύνοντας σε να κάνεις τα πράγματα με ευκολία και να διατηρήσεις χαμηλό προφίλ μόνο προς το παρόν.  Καθώς η μέρα προχωρά μια αντίθεση Ήλιου – Κρόνου μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερη ευθύνη στην προσοχή σου ή ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις.  Μπλοκαρίσματα που σχετίζονται με χρήματα ή επιχειρήσεις και ίσως μια πιο ουσιαστική ανάγκη για ασφάλεια, μπορεί να διαταράξουν προσωρινά την ισορροπία ή την απόλαυση μιας σχέσης.

 

Ιχθύες.

 

Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα, οι πιο φιλικές σου ιδιότητες βρίσκονται στο επίκεντρο. Σε ενδιαφέρει να σημειώσεις πρόοδο.  Καθώς η μέρα προχωρά ο Ήλιος και ο Κρόνος έρχονται σε αντίθεση.  Ο Κρόνος αυτή τη στιγμή διέρχεται στο ζώδιο σου και καθώς αντικρίζει τον Ήλιο, μπορεί να φέρει ανησυχίες ή απογοητεύσεις στην προσοχή σου για χειρισμό.  Ο φόβος να μην αποκτήσεις αυτό που θέλεις δεν πρέπει να σε εμποδίσει να προσπαθήσεις και αυτή τη στιγμή υπάρχει να τάση να αρνείσαι να παίξεις το παιχνίδι, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την πιθανότητα να το χάσεις.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ