Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αναγνωρίζεις την αξία κάποιας πειθαρχίας σήμερα ή έχεις την ευκαιρία να δεις τα οφέλη της σκληρής δουλειάς, του προγραμματισμού και της προσπάθειας σου. θέλεις να αισθάνεσαι χρήσιμη και οργανωμένη και το να βάλεις κάτι σε τάξη μπορεί να είναι πιο ελκυστικό για αυτό το σκοπό. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα είναι καλή για να δούμε τα προβλήματα με νέο πρίσμα ή με ολιστικό τρόπο. Μπορεί να καταλήξεις σε συμφωνία ή να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποιον. Η επιθυμία για ανάπτυξη, μάθηση και βελτίωση είναι έντονη, συμβάλλοντας στη δημιουργία επιτυχημένων αλληλεπιδράσεων.

Ταύρος
Η σημερινή μέρα είναι χρήσιμη για να κάνεις μικρά βήματα προς τη βελτίωση σχέσεων. Νιώθεις πιο δυνατή αν αισθάνεσαι ασφάλεια και ανεξαρτησία. Θέλεις να ξέρεις ότι είσαι στην κορυφή των πραγμάτων, ειδικά όσον αφορά τα χρήματα, το σπίτι, την οικογένεια, θέματα ασφάλειας και μπορείς να είσαι σε εξαιρετική θέση για να κάνεις τώρα ενισχύσεις. Το να επιβραδύνεις λίγο μπορεί κάλλιστα να βελτιώσει την ποιότητα της δουλειάς ή των έργων σου. Μπορεί επίσης να μοιραστείς τις ιδέες και τα σχέδια σου με κοντινά σου άτομα και να απολαύσεις πολύ τη διαδικασία σήμερα.

Δίδυμοι
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για προσοχή σε μικρές αλλά ουσιαστικές εργασίες βήμα προς βήμα και έναν προς έναν σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να σε πάρουν στα σοβαρά και να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά ή να αποκτήσεις μια σταθερή αίσθηση των προτεραιοτήτων σου. Το να οργανωθείς σου έρχεται πιο φυσικά σήμερα. Ταυτόχρονα οι επικοινωνίες είναι πιο δημιουργικές ή συναρπαστικές και οι φίλοι μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Οι στόχοι της ευτυχίας βρίσκονται σε φυσική εστίαση. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να ανοίξει μια υποστηρικτική συζήτηση με ένα φίλο ή ένα αναζωογονητικό συναίσθημα συντροφικότητας.

Καρκίνος
Σήμερα μπορείς να βρεις υπέροχες ιδέες για να βγάλεις χρήματα, να κάνεις επιχειρηματικά σχέδια και να βελτιώσεις τις συνθήκες στο σπίτι και ο χρόνος που δαπανάς σε ατομικά ή ιδιωτικά έργα μπορεί να σε ωφελήσει πολύ. Μπορεί να έχεις κίνητρο να ολοκληρώσεις ένα έργο που έχεις αφήσει ημιτελές. Είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα και να αφήσεις στην άκρη μικροδιαφορές και προβλήματα, ιδιαίτερα που σχετίζονται με το συναισθηματικό κόσμο σου, την προσωπική ζωή και τα οικιακά και οικογενειακά θέματα. Μπορεί να υπάρχει ειρήνη με το παρελθόν και η αίσθηση ότι σημειώνεις πρόοδο.

Λέων
Εκτιμάς περισσότερο μια λογική, τακτική προσέγγιση στον κόσμο σου σήμερα., αλλά είσαι επίσης σε τέλεια φόρμα για δημιουργικότητα και αυτοέκφραση, καθώς ο κυβερνήτης σου ο Ήλιος εναρμονίζεται με το Χείρωνα. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει μια ομοιόμορφη διάθεση. Βελτιώνει επίσης την κατανόηση και η επίλυση προβλημάτων έρχεται πιο εύκολα. Ευτυχώς η γοητεία σου είναι δυνατή και πιο αισθητή. Ότι κι αν κάνεις σήμερα είναι ελκυστικό και μοναδικό. Ακολουθείς τον εσωτερικό σου οδηγό, κάτι που ενθαρρύνει τους άλλους να θέλουν να κάνουν το ίδιο. Ταυτόχρονα η Σελήνη περνά στο ζώδιο πίσω από το δικό σου και ένα διάλλειμα ή απόλαυση μιας
αλλαγής ρυθμού μπορεί να κάνει θαύματα στη διάθεση σου.

Παρθένος
Βλέπεις την αξία του να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου ή να εξαλείψεις τις σπατάλες σήμερα, αλλά η ανάγκη σου για ένα διάλλειμα από την υπερβολική σκέψη αρχίζει. Η Ιδιωτική σου ζωή είναι πλούσια και ενώ γνωρίζεις ιδιαίτερα τα καθήκοντα σου προς τον έξω κόσμο, οι υποστηρικτικές επιρροές στη συναισθηματική σου ζωή φαίνεται να κυριαρχούν. Το μυαλό σου μπορεί να ανοίξει σε μια ιδέα, με τον Ήλιο και το Χείρωνα σε αρμονία στους τομείς που κυβερνούν στον εσωτερικό κόσμο σου. Το να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις εσωτερικές σου ανάγκες φαίνεται να είναι το κλειδί για την ενίσχυση της ζωής σου αυτή τη στιγμή.

Ζυγός
Μπορεί να είναι μια πολυάσχολη στιγμή για σπουδές, συνεργασία σε έργα, κοινές δραστηριότητες ή οργάνωση μιας ομαδικής προσπάθειας. Η πρακτική πλευρά των φιλιών, των ομαδικών ενώσεων και των έργων σου επωφελείται από την προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Τα θετικά του να επιβραδύνεις για να πετύχεις κάτι σωστά σου γίνονται εμφανή τώρα. Ταυτόχρονα φίλοι ή συνεργάτες μπορούν να αποτελέσουν πηγή ευκαιρίας για να διευρύνεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου. Μια νέα προσέγγιση σε μια σχέση μπορεί να έρθει φυσικά σήμερα ή να ανανεωθείς με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, το στυλ επικοινωνίας ή τις μαθησιακές σου προσπάθειες.

Σκορπιός
Θέλεις να είσαι παραγωγική και η φιλοδοξία σου τονώνεται ευχάριστα σήμερα. Η επιχείρηση επωφελείται από τη χρήση στρατηγικής στον προγραμματισμό σου. Μια συνομιλία μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος για να μπεις σε ένα πολύ θετικό πλαίσιο μυαλού που μπορείς να κάνεις. Η ικανότητα σου να ακολουθείς και να υποστηρίζεις τα λόγια σου με προσπάθεια και δράση σε βοηθά να λάμψεις σήμερα. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Χείρωνα φέρνει καλή ενέργεια για νέες δημιουργικές προσεγγίσεις σε ένα έργο εργασίας ή στόχο. Είναι μια ισχυρή στιγμή για τη φήμη και τις επιδιώξεις σου που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, τις συνήθειες και την υγεία.

Τοξότης
Η προσδοκία σου ότι οι άλλοι θα σε κατανοήσουν βελτιώνει τις σχέσεις σου σήμερα. Είσαι υπομονετική με τους ανθρώπους και η πίστη μπορεί να αποκατασταθεί μέσω πρακτικής βοήθειας ή ευγενικών χειρονομιών και προσφορών. Η ατμόσφαιρα είναι ώριμη για βελτιώσεις και το να επιτρέψεις στον εαυτό σου να πειραματιστεί και να κάνει λάθη φαίνεται ο σωστός δρόμος. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να καλλιεργήσεις την επιθυμία σου να μάθεις ή να μοιραστείς τις ιδέες σου χάρη στο τρίγωνο Ήλιου – Χείρωνα. Το πνεύμα σου να τολμήσεις κάτι καινούργιο είναι ισχυρό και η σκέψη με ευρύτερους όρους σου επιτρέπει να πειραματιστείς.

Αιγόκερως
Έχεις εξαιρετική ενέργεια μαζί σου για να είσαι παραγωγική και να επικεντρώνεσαι στις προτεραιότητες σήμερα. Ανοίγεσαι σε νέες προσεγγίσεις και αλληλεπιδράς με νέους τρόπους. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Χείρωνα μπορεί να τονώσει τα συναισθήματα της εσωτερικής δύναμης σου. Η προθυμία να εγκαταλείψεις μια κακή συνήθεια ή μια αρνητική γραμμή σκέψης φαίνεται ο σωστός τρόπος για να προσελκύσεις περισσότερη θετικότητα στη ζωή σου. Τα όνειρα και οι ιδέες που σκέφτεσαι σήμερα, μπορούν αργότερα να αποκτήσουν ουσία και η εμπιστοσύνη σου σε αυτά θα σε βοηθήσει να προχωρήσουν τα πράγματα.

Υδροχόος
Ένα τρίγωνο σήμερα του Ήλιου με το Χείρωνα ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου στις σχέσεις και μια νέα προσέγγιση στις σχέσεις έρχεται φυσικά και είναι αρκετά πετυχημένη. Έχεις περισσότερο θάρρος να εκφράσεις τη αγάπη σου και είναι καιρός να ακούσεις πραγματικά τις ανησυχίες και τις ιδέες των άλλων, ακόμα κι αν διαφωνούν με τις δικές σου. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα εύκολο να ξεκινήσεις μια συζήτηση ή να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου. Ωστόσο η Σελήνη βρίσκεται στο τομέα της εργασίας και της υγείας σου όλη μέρα και σήμερα είσαι επίσης πρακτική.

Ιχθύες
Οι προτεραιότητες σου είναι ευχάριστα ξεκάθαρες σήμερα. Το να βάλεις μια τάξη στην οικιακή σου ζωή μπορεί να είναι ελκυστικό καθώς το βλέπεις ως προς το πρώτο βήμα για να κάνεις σημαντικές αλλαγές. Είσαι σε μια αποστολή να νιώσεις πιο οργανωμένη και να έχεις τον έλεγχο. Νέες ή βελτιωμένες μέθοδοι προκύπτουν σήμερα από μια πιο ολιστική κατανόηση της τρέχουσας κατάστασης σου. Μια διέλευση Ήλιου – Χείρωνα έχει ένα τρόπο να εξομαλύνει το ρυθμό και τη διάθεση σου. Οι αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο σχετίζεσαι με τους άλλους μπορεί να είναι ανεπαίσθητες, αλλά μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές βελτιώσεις.

 

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ