Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Φέρνεις περισσότερη αυτοπεποίθηση στη δουλειά σου αυτές τις μέρες, αν και μερικές φορές σήμερα δεν είσαι σίγουρη για το αν θέλεις να επιδιώξεις τους στόχους σου ανεξάρτητα και να λάβεις εκτελεστικές αποφάσεις ή αν προτιμάς να μοιραστείς αυτές τις αποφάσεις. Ωστόσο μπορεί κάλλιστα να βρεις δημιουργικούς τρόπους για να κάνεις και τα δυο. Οι διαφωνίες είναι πιθανές, αλλά μπορούν να οδηγήσουν σε μερικές χρήσιμες καταιγιστικές ιδέες. Οι αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι συγκινητικές και οι άνθρωποι μπορεί να είναι εκκεντρικοί όταν δεν τα καταφέρνουν με την Αφροδίτη και τον Άρη σε μικρές προκλητικές πτυχές μεταξύ τους.

Ταύρος
Μπορεί να νιώθεις την επιθυμία να λάμψεις μόνη σου, αλλά λαχταράς και κάποια συμβολή από άλλους σήμερα. Διχασμένη ανάμεσα στο να κολλάς σε ότι είναι άνετο και να παίρνει ρίσκο, μπορεί να είναι δύσκολο να διαχειριστείς την επιπλέον ενέργεια που βιώνεις. Στόχος να τη διοχετεύσεις σε κάτι παραγωγικό. Μπορεί να αποφασίσεις να αναλάβεις δράση για ένα οικιακό θέμα, αλλά ο πειρασμός να βιάσεις τα πράγματα θα πρέπει να αποφευχθεί. Επίσης ο συγχρονισμός στις σχέσεις μπορεί να είναι εκτός λειτουργίας. Τα γούστα μπορεί να φαίνονται εντελώς διαφορετικά, ακόμα κι αν αυτές οι αποκλίσεις υπήρχαν πριν και δε σε ενοχλούσαν όσο τώρα.

Δίδυμοι
Οι διαφωνίες σήμερα αν και μικρές, μπορεί να γίνονται κουραστικές ή ενοχλητικές και μπορεί να αφορούν το αίσθημα της απόρριψης. Είναι μια μέρα σχετικής βιασύνης γι’ αυτό πρόσεξε ιδιαίτερα. Όμως ενώ θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις φαίνεται να οδηγούν σε σημαντικές διευκρινήσεις και μεγαλύτερη διορατικότητα συνολικά. Οι ανταλλαγές σε στενές σχέσεις είναι χρήσιμες και ωφέλιμες, ακόμα κι αν προκύψει αποσύνδεση πριν φτάσεις σε αυτήν την κατάσταση. Η τάση σήμερα είναι να αναλύουμε το παρελθόν, ιδιαίτερα για ή με την οικογένεια. Μια ιδέα που προκύπτει από αυτές στις σκέψεις ή συζητήσεις μπορεί να είναι σημαντική.

Καρκίνος
Η επιθυμία να χειριστείς προβλήματα και να διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες μπορεί σήμερα να είναι έντονη. Η διαφωνία σε βασικά ζητήματα μπορεί να είναι ισχυρή και μπορεί να σου αποσπά την προσοχή. Μπορεί να αισθάνεσαι σε άμυνα, με την Αφροδίτη αυτή τη στιγμή ανάδρομη στον ηλιακό 2ο οίκο σου, σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη. Μπορεί να είναι εύκολο να αισθάνεσαι παραμελημένη, αλλά το να παίρνεις μια βαθιά ανάσα και να το σκέφτεσαι μπορεί να βοηθήσει, καθώς μάλλον δεν αξίζει το πρόσθετο άγχος. Μπορεί να υπάρξουν ενοχλητικά πράγματα που σχετίζονται με την επικοινωνία ή απρόβλεπτα έξοδα.

Λέων
Σήμερα είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να αγγίξεις τα επώδυνα σημεία ή να παρεξηγήσει ο ένας τον άλλον. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη μπορεί να τραβήξεις την προσοχή της ανεπιθύμητης ποικιλίας. Αντίθετα, μπορεί να υπάρξει μια μάλλον προκλητική αύρα γύρω σου. Η Σελήνη στον Τοξότη όλη μέρα ωστόσο, είναι εξαιρετική για να σε τονώσει συναισθηματικά. Μπορεί να υπάρχει κάποια αντίσταση που σχετίζεται με την ερωτική σου ζωή σήμερα, αλλά το να τροφοδοτήσεις την επιθυμία να μάθεις και να μοιραστείς μπορεί να είναι μαγικό.

Παρθένος
Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις νευρικότητα και έτοιμη να αποδράσεις με τον Άρη στο ζώδιο σου. Ωστόσο η Αφροδίτη στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής για μια παρατεταμένη διαμονή μπορεί να σε κρατήσει σε αδιέξοδο σε ορισμένα επίπεδα. Σήμερα αυτή η ασυμφωνία βρίσκεται στο επίκεντρο. Μπορεί να μην ξέρεις που να κατευθύνεις όλη αυτή την επιπλέον ενέργεια η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ανυπομονησία ή παρορμητικότητα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες εάν μιλήσεις πριν μάθεις όλα τα στοιχεία, ειδικά εάν αυτό για το οποίο μιλάς προοριζόταν να είναι ιδιωτικό. Ιδανικά, μπορείς να μοιράσεις την ενέργεια σου ή να συνδυάσεις δημιουργικά τις αναζητήσεις σου.

Ζυγός
Μπορεί να αισθάνεσαι κάπως ανταγωνιστική σήμερα σε σημεία και ενώ αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βελτιώσεις, οι ενέργειες είναι λίγο φασαριόζικες αυτή τη στιγμή και άλλες μπορεί να μην είναι πολύ προσεχείς ή συνεργάσιμες. Στην πραγματικότητα οι άνθρωποι μπορεί να πάρουν τα πράγματα πολύ προσωπικά υπό τις τρέχουσες διελεύσεις. Οι διαπραγματεύσεις κάθε είδους μπορεί να είναι δύσκολες σήμερα, καθώς είναι πιθανό να υπάρχουν εγωισμοί στη γραμμή. Οι συζητήσεις μπορούν γρήγορα να γίνουν προσωπικές. Ωστόσο η ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου για να βρεις εναλλακτικούς τρόπους αντιμετώπισης προβληματικών περιοχών.

Σκορπιός
Η πολλή προσοχή ή δραστηριότητα τόσο στην κοινωνική όσο και την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σε κάνει να νιώθεις διχασμένη σήμερα. Αντίθετα, μπορεί να υπάρξει αρνητική προσοχή ή ανταγωνισμός τώρα που σε ενοχλεί. Στην ιδανική περίπτωση μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις προκλήσεις και τα εμπόδια προς όφελος σου, ακόμα κι αν είναι μια ανώμαλη διαδρομή κατά μήκος αυτού το δρόμου σήμερα. Μέρος σου μπορεί να έχει την πρόθεση να ταράξει τα πράγματα και να δοκιμάσει τα συναισθήματα σου και ένα άλλο μέρος σου προτιμά να απολαμβάνει αυτό που ήδη έχεις και άνετες καταστάσεις.

Τοξότης
Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου όλη μέρα και η ζωή σου ή τα συναισθήματα σου γίνονται πολύχρωμα. Λαχταράς περισσότερη συναισθηματική αλληλεπίδραση. Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι δύσκολο να προχωρήσεις με ένα στόχο ή ένα θέμα σταδιοδρομίας αυτή τη στιγμή, αλλά μπορεί να χρειαστεί να δεις κατάματα και να βρεθείς με ανθρώπους κλειδιά, θέτοντας τους τα σχέδια σου. Οι
προσωπικές αλληλεπιδράσεις μπορεί να είναι ωστόσο τεταμένες ή έντονες σε σημεία. Παρακολούθησε την τάση να προωθείς ένα θέμα, όταν μια ευαίσθητη προσέγγιση θα είχε καλύτερα αποτελέσματα. Καθώς η μέρα προχωρά είσαι σε καλή κατάσταση για να ενισχύσεις τους δεσμούς και να βρεις ειρήνη με το παρελθόν σου ή τουλάχιστον μια νέα κατανόηση ενός μακροπρόθεσμου ζητήματος.

Αιγόκερως
Με τη Σελήνη στο ζώδιο πίσω από το δικό σου, θα επωφεληθείς από το να κρατήσεις κομμάτια χρόνου για τον εαυτό σου. Χρειάζεσαι ξεκούραση από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ωστόσο οι άλλοι μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα συνεργάσιμοι ή οι αλληλεπιδράσεις σου γίνονται εύκολα τεταμένες, καθώς αισθάνεσαι ότι δεν έχεις συντονιστεί με κάποιον. Η ανυπομονησία και η ανησυχία μπορεί να είναι ένας λόγος για μικρές συγκρούσεις και διαφωνίες σήμερα, καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν μια προκλητική όψη. Οι συζητήσεις μπορούν πολύ γρήγορα να γίνουν προσωπικές ή οι δικές σου επιθυμίες φαίνονται αντικρουόμενες.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα ενθαρρύνει την κοινωνική ή ιδεαλιστική σου πλευρά, αναδεικνύοντας την ανάγκη σου για την αίσθηση ότι ανήκεις σε κάτι μεγαλύτερο απ’ τον εαυτό σου. Είναι μια καλή διέλευση για να πειραματιστείς με νέα πράγματα ακόμη και να ξεκινήσεις κάποια μικρά. Επειδή η Αφροδίτη που βρίσκεται επί του παρόντος στον τομέα της συνεργασίας σου, σχηματίζει μια μικρή προκλητική όψη με τον Άρη μπορεί να υπάρξει κάποιος πειρασμός να πιέσεις μια σχέση. Αυτή η επιρροή μπορεί να κάνει μια σχέση να φαίνεται επείγουσα όταν ένα πιο αργός ρυθμός θα ήταν καλύτερος.

Ιχθύες
Η Σελήνη περνά τη μέρα στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη και ακόμα κι αν είσαι εκτός υπηρεσίας, η καρδιά σου φαίνεται να είναι με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σου σήμερα. Ίσως μπορείς να κάνεις πολλές μικρές εργασίες με μεγάλη ταχύτητα, καθώς τώρα μπορείς να κάνεις πολλές εργασίες ταυτόχρονα περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ωστόσο μπορεί να υπάρχει ανυπομονησία για την προσέγγιση σου ή μπορεί να μπεις στον πειρασμό να παραλείψεις βήματα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ολισθήσεις. Μπορεί επίσης να καταλήξεις να ανησυχείς άσκοπα για τα πιο μικρά πράγματα, κάνοντας σε να αισθάνεσαι ευερέθιστη και ανήσυχη.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ