Εύη Βατίδου: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τις δημοτικές εκλογές – Η ανάρτησή της στα social media

Η Εύη Βατίδου αποδέχτηκε τελικά μία από τις προτάσεις που είχε και το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με τον δήμαρχο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο.

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το πρώην μοντέλο πόζαρε με τον υποψήφιο Δήμαρχο των νοτίων προαστίων.

«Καινούργια συνεργασία με τον υποψήφιο και καταξιωμένο δήμαρχο της Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλλο. Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 8/10/23. Καλή μας επιτυχία» έγραψε η Εύη Βατίδου.

«Το πολιτικό σκηνικό θα το συνεχίσω. Με ενδιαφέρει και μαθαίνω. Μου αρέσει αυτό το κομμάτι. Δεν έχω συγκεκριμένο στόχο, αλλά το γεγονός ότι μαθαίνω μου κάνει πολύ καλό.

Αν γυρνούσα πίσω θα έκανα πάλι το ίδιο βήμα με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Αυτή η πρόταση μου έγινε, την αποδέχτηκα και χαίρομαι και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι τώρα με τις δημοτικές εκλογές κάτι μπορεί να συμβεί. Είχα προτάσεις από 4 δήμους, δεν έχω απαντήσει, θα απαντήσω» είχε αναφέρει η Εύη Βατίδου στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes».

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ