Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: Θα γίνουν γονείς! Οι ευχές της showbiz στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Οι δυο ταλαντούχοι ηθοποιοί ετοιμάζονται να ζήσουν τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής τους, όταν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους.

Η Δανάη Μιχαλάκη δημοσίευσε φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας έτσι ότι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Μάλιστα, την ευχάριστη ανακοίνωση την έκανε ανήμερα των γενεθλίων της αλλά και της επετείου του γάμου της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» έγραψε η Δανάη Μιχαλάκη.

 

Οι ευχές της εγχώριας showbiz στην ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού

 

Όπως ήταν επόμενο η ανάρτηση πλημμύρισε με δεκάδες ευχές από τους επώνυμους φίλους του ζευγαριού αλλά και από τους συναδέρφους της Δανάης Μιχαλάκη από τις «Άγριες Μέλισσες».

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που ευχήθηκαν στην ηθοποιό για την εγκυμοσύνη της ήταν φυσικά ο Αναστάσης Ροϊλός, η Μαρία Αντουλινάκη, ο Χρήστος Πλαΐνης και ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από τη δημοφιλή σειρά του ANT1 αλλά και η Μαίρη Συνατσάκη, η Ευγενία Σαμαρά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κατρίνα Τσάνταλη, ο Γιώργος Χρανιώτης κ.α.

Ο παραμυθένιος γάμος του ζευγαριού στην Σύρο

 

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας παντρεύτηκαν το 2021 με πολιτικό γάμο στην Σύρο, τον τόπο καταγωγής της νύφης. Το ευτυχές γεγονός έλαβε χώρα στην έπαυλη Τσιροπίνα όπου στεγάζεται το Δημαρχιακό μέγαρο Ποσειδωνίας.

Παρόντες, ήταν μόνο οι στενοί συγγενείς του ζευγαριού και μερικοί καλοί φίλοι ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

«Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους» είχε αποκαλύψει η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO.

«Μα είμαστε παραπάνω από τέσσερα χρόνια μαζί. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα» είχε εξομολογηθεί ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το ενδεχόμενο να αποκτήσει παιδί με την Δανάη Μιχαλάκη. Η ηθοποιός από την άλλη είχε απαντήσει στο HELLO: «Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε γι’ αυτό».

«Ένας από του λόγους που έχω κουμπώσει πολύ με τον γάμο μου και με τη Δανάη είναι νομίζω το γεγονός ότι έχω ερωτευτεί την καλοσύνη της και εξακολουθώ να είμαι ερωτευμένος με αυτή» είχε αποκαλύψει επίσης ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια σχέσης και δύο χρόνια γάμου, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα δημιουργήσουν επιτέλους τη δική τους οικογένεια!

Με το καλό!



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ