Γιάννης Φουντούλης στον Realfm 97,8: «Θα κυνηγήσουμε να φτάσουμε στην κορυφή στην επόμενη ευκαιρία μας»

«Ακόμα μας πονάει ο τρόπος που δεν φτάσαμε στην κορυφή» δηλώνει στον Realfm 97,8 ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας πόλο Γιάννης Φουντούλης, μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Αργυρού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ιαπωνία και την ήττα στον τελικό στα πέναλτι από την Ουγγαρία.

«Όσο σημαντικό και να είναι το αργυρό μετάλλιο, βρεθήκαμε για πρώτη φορά σε τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και όταν φτάνεις τόσο κοντά στην πραγματοποίηση ενός ονείρου, το οποίο χάνεις σε λεπτομέρειες, χρειάζεται αρκετός χρόνος για να το ξεπεράσεις συναισθηματικά» ανέφερε ο Χιώτης κορυφαίος πολίστας.

Για την συγγνώμη που ζήτησε ο προπονητής της εθνικής μας, Θοδωρής Βλάχος, για το ταϊμ αουτ που πήρε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ενώ είχε την κατοχή η ομάδα μας, τόνισε: «Ο Θοδωρής μπορεί να θέλησε να αποβάλλει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό το δικό μας, αλλά επαναλαμβάνω αυτό που είπα και στην Φουκουόκα, ότι είμαστε μια ομάδα όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Ο Γιάννης Φουντούλης υπογράμμισε μιλώντας στην εκπομπή Real sports και στον Δημήτρη Σταυρακάκη, ότι στον αθλητισμό πάντα υπάρχει και η επόμενη ημέρα. «Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε στο Παγκόσμιο της Ιαπωνίας. Τώρα τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του χρόνου στο Παρίσι. Το κεφάλι ψηλά και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην κορυφή την επόμενη φορά», είπε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ακούστε το ηχητικό:


διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ