Γιάννης Τσιμιτσέλης: Για ψάρεμα με την 9χρονη κόρη του, Εύα – Φωτογραφίες

Τις καλοκαιρινές του διακοπές με την κόρη του απολαμβάνει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, απολαμβάνοντας δραστηριότητες που αγαπούν.

To σίγουρο είναι ότι σήμερα ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πέρασε μια διαφορετική και γεμάτη περιπέτεια μέρα αφού απόδρασε με σκάφος στη θάλασσα για να ψαρέψει με την κόρη του και όπως φαίνεται η ψαριά τους ήταν αρκετά καλή.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λατρεύει το ψάρεμα και έτσι μαζί με την μικρή του θέλησαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους μαζί. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες, όπου στην πρώτη απαθανάτισε την μονάκριβη κόρη του, Εύα την στιγμή που ψάρευε ενώ στη δεύτερη μας έδειξε την σημερινή ψαριά τους.

«Ημέρα εκπαίδευσης» έγραψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στη λεζάντα της ανάρτησής του.

«Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο αλλά μοιάζει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. Δόξα το Θεώ είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι 8 ετών. Πλέον είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος. Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα», είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο The 2night Show.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ