Γιάννης Κατινάκης: Το δημόσιο «ευχαριστώ» μετά την αποκάλυψη ότι δέχτηκε ομοφοβική επίθεση

Ο Γιάννης Κατινάκης αποκάλυψε πριν λίγες ώρες την ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας, όταν ένας άνδρας άρχισε να τον φτύνει λέγοντας πως πρέπει να ντρέπεται που δηλώνει γκέι.

Ο γνωστός Tik Toker και ραδιοφωνικός παραγωγός δέχτηκε δεκάδες μηνύματα μετά την αποκάλυψή του μέσα από τα social media. Έτσι έγραψε μια μακροσκελή ανάρτηση για να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν και του έστειλαν μήνυμα μετά την επίθεση που δέχτηκε.

«Πραγματικά μέσα από τα μηνύματα που έλαβα και τα σχόλια που διάβασα ένιωσα ότι υπάρχει αληθινή ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Το να βλέπεις τόσο κόσμο να καταδικάζει το μίσος και να διαλέγει την αγάπη είναι τόσο συγκινητικό και ελπιδοφόρο. Ένιωσα μια τεράστια αγκαλιά με όσα διάβασα και αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για όσους ανθρώπους ενδιαφέρθηκαν όχι μόνο για εμένα αλλά για την ισότητα και το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ελευθερία και στην ασφάλεια.

Το περιστατικό δεν αφορά μόνο εμένα. Είναι ένα δείγμα του κινδύνου που προξενούν στην κοινωνίας μας οι ανορίωτες συμπεριφορές γεμάτες μίσος. Δυστυχώς αυτό που βίωσα εγώ το βιώνουν πάρα πολλά άτομα και πολλές ψυχές μαυρίζουν. Εγώ θα συνεχίσω να εύχομαι να έρθει η μέρα που κανένα πλάσμα δεν θα περπατάει στον δρόμο φοβισμένο και τα αυτονόητα θα γίνουν όντως αυτονόητα.

Και για να κλείσω σε προσωπικό επίπεδο έχω πραγματικά την ανάγκη να πω ένα τεράστιο και ειλικρινές ευχαριστώ σε κάθε έναν ξεχωριστά που ενδιαφέρθηκε να στείλει ένα όμορφο μήνυμα και διαβάζοντάς τα να μου θυμίζει ότι η κοινωνία μας έχει και τη φωτεινή πλευρά με πολύ όμορφους ανθρώπους και πως στο τέλος η αγάπη πάντα νικάει» έγραψε ο Γιάννης Κατινάκης στα Instagram Stories του.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ