Γιάννης Κατινάκης: «Κανένας σκοτεινός άνθρωπος δεν θα μαυρίσει την ψυχή μου» – Η νέα ανάρτηση μετά την ομοφοβική επίθεση

Ομοφοβική επίθεση δέχτηκε στο κέντρο της Αθήνας, ο Γιάννης Κατινάκης, όπως αποκάλυψε με βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, ένας άνδρας τον πλησίασε το κέντρο της Αθήνας και άρχισε να τον φτύνει λέγοντας πως πρέπει να ντρέπεται που δηλώνει γκέι – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Ωστόσο ο ίδιος έλαβε αρκετά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από το κοινό του στα social media, το οποίο και ευχαρίστησε με νέες αναρτήσεις.

Το απόγευμα της Δευτέρας 14 Αυγούστου, ο Γιάννης Κατινάκης, με νέα ανάρτηση ζητά να πέφτει το φως και σε αντίστοιχα περιστατικά ομοφοβίας, τονίζοντας παράλληλα πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να χάσει το χαμόγελό του.

Γιάννης Κατινάκης – Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Κάτι το οποίο θέλω να προσθέσω είναι πως κάθε αντίστοιχο περιστατικό θα έπρεπε να παίρνει την ανάλογη έκταση και να δίνεται η απαραίτητη σημασία σε όλα τα πλάσματα που δέχονται, έστω και την ελάχιστη κακοποιητική συμπεριφορά. 

Δυστυχώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ένα “πεδίο μάχης” και πολλά παιδιά καθημερινά δέχονται αντίστοιχες, αλλά και πολύ πιο επικίνδυνες συμπεριφορές. 

Και για να κλείσω… εγώ το χαμόγελό μου θα κάνω τα πάντα να μην το χάσω ποτέ και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν “σκοτεινό” άνθρωπο να μαυρίσει την ψυχή μου. Να γελάμε και να αγαπάμε. Αυτά», έγραψε ο Γιάννης Κατινάκης. 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ