Βίντεο: Πήδηξαν από το φλεγόμενο σκάφος λίγα δευτερόλεπτα πριν εκραγεί

Το ανατριχιαστικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που δύο άνθρωποι πήδηξαν από τη φλεγόμενη βάρκα τους λίγα δευτερόλεπτα πριν αυτή εκραγεί, έπειτα από παρότρυνση ενός ζευγαριού που τους έσωσε από την κόλαση.

Οι άγνωστοι βαρκάρηδες εμφανίζονται να αγωνίζονται να ελέγξουν την κατάσταση ανάμεσα στις αυξανόμενες φλόγες και τον πυκνό μαύρο καπνό. Το περιστατικό έγινε την Παρασκευή στον κόλπο West Grand Traverse στο Μίσιγκαν.

«Είναι πολύ αργά, παιδιά! Είναι πολύ αργά!”, φωνάζει ο Nathan Greenwood, ενώ τους βλέπει να είναι μπερδεμένοι ως προς το πώς να απαντήσουν και τι να κάνουν.

«Κατεβείτε από τη βάρκα! Θα εκραγεί!» τους προειδοποιεί ξανά, καθώς και η γυναίκα του φωνάζει: «Πήδα έξω αμέσως!». Με τις φλόγες να καλύπτουν πλήρως την περιοχή των επιβατών, τελικά πηδούν στο νερό.

«Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πήδηξαν από το σκάφος, αυτό εξερράγη» και αργότερα βυθίστηκε, είπε ο Γκρίνγουντ στο ABC 11.

Ο Γκρίνγουντ είπε ότι ήταν καθαρή τύχη που αυτός και η σύζυγός του ήταν εκεί για να τους προειδοποιήσουν και στη συνέχεια να τους μεταφέρουν με το σκάφος τους σε ασφαλές σημείο.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ