Βάσια Παναγοπούλου για Γιώργο Πατούλη: «Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι»

Η Βάσια Παναγοπούλου εξακολουθεί να βρίσκεται δίπλα στον Γιώργο Πατούλη και μετά την απόφασή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αρχικής.

Η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, η οποία πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη έκανε μια ανάρτηση στα social media υπέρ του Περιφερειάρχη Αττικής.

«Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ… Κουράστηκα να κάνω συλλογή από τέτοια πλάσματα… δεν περιμένω τίποτα από κανέναν γι’ αυτό και δεν μπορεί τίποτα να με ακουμπήσει… έμαθα στη ζωή μου να θεωρώ δώρο την ευγνωμοσύνη και ως δώρο την δέχομαι. Εγώ λοιπόν ξέρω να λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όποιον με εμπιστεύεται και με θεωρεί ικανή για τα μεγάλα και τα δύσκολα…

Στην πρόσφατη απόφαση μου να ασχοληθώ με τις εκλογές που αφορούν την Περιφέρεια οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο Πατούλη. Και νιώθω πως συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, ειλικρινή και υπερήφανο. Όσα έκανε για την Περιφέρεια και ειδικότερα για τον Πολιτισμό θα μείνουν ως έργα για την Αττική που ζούμε και αγαπάμε. Νοιάζομαι για τον τόπο μου και για τους ανθρώπους του Πολιτισμού. Και γι’ αυτό δεν μασάω από δήθεν ξερόλες. Και επίσης είμαι απόλυτα δοσμένη σε ό,τι αγαπώ. Δεν υπάρχουν «διακοπές» και δηθενιές για εμένα. Είμαι μονο επί της ουσίας. Καλό μήνα Αύγουστο» έγραψε η Βάσια Παναγοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διάβασε επίσης: Χάρης Ρώμας – Η ανάρτηση για τον Γιώργο Πατούλη – «Πολλά θα ειπωθούν από καλοθελητές»

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ