Αυτά τα 3 ζώδια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να ετοιμαστούν

Όλοι έχουμε έναν φίλο που αργεί πολύ να ετοιμαστεί για μια βραδινή έξοδο. Ανεξάρτητα από το πόσο χρόνο είχαν να προγραμματίσουν για μια εκδήλωση ή αν ήξεραν τι ακριβώς τι θα φορέσουν, είναι πάντα οι τελευταίοι που θα φτάσουν στο σημείο του ραντεβού. Και ακόμα και τότε, εξακολουθούν να βάζουν τις τελευταίες πινελιές στην εμφάνισή τους ενώ είστε όλοι καθ’ οδόν. Σίγουρα, μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά προσπαθήστε να μην το κρατάτε… μανιάτικο. Αν είναι ένα από αυτά τα τρία ζώδια, ο χρόνος που χρειάζεται για να ετοιμαστούν μπορεί να είναι εκτός ελέγχου…

Λέων

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζετε για τους Λέοντες , είναι ότι είναι πάντα έτοιμοι για μια αυτοσχέδια έξοδο ή φωτογράφιση για το instagram. Το κάνουν να φαίνεται εύκολο, αλλά πιστέψτε με, καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να φαίνονται φροντισμένα ατημέλητοι. Δεν είναι περίεργο γιατί μετατρέπουν κάθε έξοδό τους σε μια φωτογράφιση που αξίζει όσκαρ.

Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορεί να είναι εκ φύσεως κομψοί, αλλά μην ξεγελιέστε – δεν ξύπνησαν έτσι . Ως ζώδιο που έχει εμμονή με την αισθητική, είναι λογικό γιατί αφιερώνουν τόσο χρόνο στην προετοιμασία. Οι μακροχρόνιες ρουτίνες περιποίησης της επιδερμίδας τους μπορεί να τους κάνουν να αργήσουν στο brunch, αλλά μπορείτε πάντα να βασίζεστε στο ότι το ντύσιμο και το βάψιμο θα είναι άξιο για πρωτοσέλιδο σε περιοδικό.

Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι φυσικοί τελειομανείς με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν θα τα παρατήσουν μέχρι το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους, οπότε αν αυτό σημαίνει ότι θα αφιερώσουν επιπλέον δύο ώρες για να προετοιμαστούν για μια εκδήλωση, τότε ας είναι.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ