Αυτά είναι τα αγαπημένα αρώματα των celebrities

Το άρωμα είναι η σφραγίδα σου και η εσάνς που επιλέγεις σε χαρακτηρίζει. Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι ποτέ τυχαίες οι νότες που επιλέγεις. Έχουν να κάνουν με την ιδιοσυγκρασία αλλά και τα μηνύματα που θέλεις να μεταφέρεις. Και είμαι σίγουρη ότι συχνά αναρωτιέσαι πώς να μυρίζουν άραγε οι αγαπημένες σου celebrities. 

Ευτυχώς για όλες μας, συχνά αποκαλύπτουν το αγαπημένο τους άρωμα και οι περισσότερες παραμένουν σταθερές για χρόνια στο ίδιο. Από τη Rihanna μέχρι την Adele και από την Sydney Sweeney μέχρι την Rosie Huntington-Whiteley θα δεις στη συνέχεια εκείνο που έχουν πάντα μαζί τους. 

Instagram:@badgalriri

Rihanna: Μυρίζει υπέροχα και το έχουν δηλώσει δημόσια οι Jim Parsons, Jennifer Lawrence, Cardi B καθώς και η beauty blogger Nikkie Tutorials και μετά από αυτό η star αποκάλυψε ότι γι’ αυτό ευθύνεται το Tο Love Don’t Be Shy του Kilian.  

Photo by Samir Hussein/WireImage

Adele: Φοράει το ίδιο άρωμα από τα 15 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το iconic Dior Hypnotic Poison. Αν και έχει λανσάρει το δικό της άρωμα η ίδια δηλώνει ότι δεν θα άλλαζε ποτέ το αγαπημένο της ακόμη και χάρη εκείνου που φέρει την υπογραφή της. 

Instagram: @rosiehw

Rosie Huntington-Whiteley: Της αρέσει η δροσερή αίσθηση και αυτός είναι ο λόγος που στο μπάνιο της υπάρχουν μόνιμα το Byredo Gypsy Water και Jo Malone Lime Basil and Mandarin και το αποκάλυψε η ίδια με ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube.   

Instagram:@sydney_sweeney

Sydney Sweeney: Δεν αποχωρίζεται το Daisy του Marc Jacobs. “Αγαπώ αυτό το άρωμα γιατί μόλις μπαίνω σε ένα χώρο αφήνει πίσω του ένα σύννεφο. Είναι πολύ φινετσάτο και ανήκει στην κατηγορία εκείνων που για να τα μυρίσει κάποιος πρέπει να βρίσκεται πολύ κοντά σου” δηλώνει η ηθοποιός. 

Photo by Terence Rushin TAS23/Getty Images for TAS Rights Management

Taylor Swift: Όχι ένα αλλά δύο είναι τα αρώματα που προτιμά. Αρχικά το Flowerbomb των Viktor & Rolf ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής του “Red” αλλά και το Santal Blush του Tom Ford. 



διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ