Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη που είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της

Υπέκυψε στα τραύματά της η 41χρονη Όλγα, η οποία είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της –προπονητή του τζούντο– τον Ιανουάριο του 2022, στην Αργυρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα έδινε σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή όλο αυτό το διάστημα, ενώ είχε νοσηλευτεί και σε Κέντρο Αποκατάστασης για να καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Δυστυχώς, όμως, η Όλγα δεν τα κατάφερε και πέθανε, όπως έκανε γνωστό σήμερα ο Σύλλογος Εθελοντών Προασπίζω με ανάρτηση στα social media.

«Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι …..
μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη –
ιδιαίτερα για την οικογένειά της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας !
– Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη από τον (δήθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε
Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!
Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά
Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατί η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !
Καλό σου ταξίδι Όλγα !!!
ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ!!!», αναφέρεται στην σχετική ανάρτηση του Συλλόγου Εθελοντών Προασπίζω.

Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον προπονητή του τζούντο

Η υπόθεση της άγριας κακοποίησης της 41χρονης Όλγας είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Δράστης ο 46χρονος πρώην σύντροφός της, ο οποίος είναι προπονητής του τζούντο.

Ήταν τέτοια η μανία του 46χρονου, ώστε η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο. Μάλιστα, λόγω των εγκεφαλικών κακώσεων είχε προσωρινή απώλεια της ομιλίας της, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Η ιατροδικαστική έκθεση που περιέγραφαν τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η γυναίκα, ήταν ασύλληπτα. Της έσπασε με χτυπήματα τα πλευρά και της προκάλεσε βαριές κακώσεις στο κεφάλι και τον θώρακα.

Λίγους μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της μεταφέρθηκε σε Κέντρο Αποκατάστασης και με την βοήθεια που είχε λάβει από τους ειδικούς είχε καταφέρει να λέει κάποιες λέξεις και να κινεί τα άκρα της.

Ο αποκαλούμενος «νταής της Αργυρούπολης» καταδικάστηκε σε 10 χρόνια κάθειρξης

είχε προφυλακιστεί στο Κατάστημα Κράτησης της Λάρισας. Όπως είχε αποκαλυφθεί, μάλιστα, τότε, η Όλγα δεν ήταν η πρώτη γυναίκα που είχε βιώσει τη βαναυσότητα στα χέρια του κατηγορούμενου. Τον Δεκέμβριο του 2015 στο Άργος, φέρεται να είχε ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει την τότε 24χρονη σύντροφό του, η οποία αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα, παίρνοντας μαζί της το παιδί τους.

 

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ