Απόστολος Ρουβάς – Φανή Γιαβρίδου: Τελευταία μπάνια πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί – Φωτογραφία

Απόστολος Ρουβάς και Φανή Γιαβρίδου ετοιμάζονται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και απολαμβάνουν τα τελευταία τους μπάνια.

Το ζευγάρι που κρατά χαμηλούς τόνους, μετά την απόδραση στην Άρτα, βρέθηκε λίγο έξω από την Αθήνα, στον Μαραθώνα για μία ανάσα δροσιάς. Σε ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησε η Φανή Γιαβρίδου στο Instagram, απεικονίζονται να κάθονται σε μία ξαπλώστρα δίπλα στο κύμα. «Τελευταία μπανάκια» σχολίασε η σύντροφος του σεφ.

Δες παρακάτω το στιγμιότυπο από το Instagram:

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν» είχε αποκαλύψει ο Απόστολος Ρουβάς στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ